Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    Cigam: Köszi a linket. Bár nem tudom hogy mekkora a különbség a Core-2-Duo P7350 és T3200 között (ha jól sejtem sok). A teszt alapján (A német nem az erősségem, de a babelfish jó dolog) jó notinak tűnik, egyre erősebb a késztetés hogy ilyet vegyek.

    Annak meg hogy nem 4 gigás notit veszek 500-as vinyóval az az akadálya hogy az marha drága én meg nem vagyok milliomos.

    Gaga_30: Igen azt néztem én is, csak abban SIS mirage 3+ van amivel szemben én bizalmatlan vagyok. A GMA4500-ról tudom hogy képes HD-t dekódolni, meg néhány egyszerűbb játékkal is elbír (tapasztalat), de a SIS-t néhány oldalon nagyon gyengusnak titulálták. Na meg nincs benne kártyaolvasó sem :DDD Itt zsákos megyében nem adnak ilyet de Budapestre járok dolgozni, ott meg minden sarki zugárus ezeket rejtegeti a kabátja alatt. Hmm 3525-2G +8000-ért csaptak bele még egy giga ramot. Amúgy szerintetek lehet úgy megrendelni hogy a boltosok rakjanak bele még ezt+azt? Vagy ez csak akkor működik ha közvetlen a gyártótól rendelem?

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák