Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfield
csendes tag
válasz L!NK->Q3 #8699 üzenetére
Szia. Nekem is ugyan ez a tipus van, bár én 120 ért vettem, és csak 2 giga ram van benne, meg a procim is más tipus. szerintem megéri. a VGA pontosan nem tudom hogy viszi e azokat a jatekokat amit mondtal, de nekem is az van benne, és a fifa 09 tökéletsen müködik, ami valjuk be nem fut el minden gépen. szoval szerintem azok fognak menni neked. de latom op rendszer azon sincs, arra készülj hogy sima xp nem fog rámenni, meg nem is érdemes, vista vagy win7-tel probalkozz.
-
Ace Ventura
addikt
#8650-re valaki?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Will91
csendes tag
VALAKI SEGÍTSEN PLZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!
-
Seikai
aktív tag
fájlok lement windows újrarak ha az sem segít akkor szervíz nekem hasonló esetem volt asztalin integrált hangkarival egy reinstaltól rendbejött de több oka is lehet az ilyennek szal
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
pirata
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Amilo gépem töltöjén kábel szakadás történt ,de sajnos használnom kellet.
Aztán bekapcsoláskor üres monitoral találkoztam és minden 10 . vagy sokadik bekapcsolásra reagált csak ( a gép bekapcsolt csak nem volt észlelhetö a monitoron semmi ).Majd mikor bekapcsolt bizonyos idö után ujraindult vagy 1 kék elmosodó hátér jelent meg és kikapcsolt.Kölcség enyhitési szempontokbol megprobáltam blonkolni a kábelt de igy semmiféle töltést nem jelez a gépem .
Kérdésem a következö lenne ilyenkor a gépemben károsodhat valami?(vagy a megfelelö védelem miatt nem )vagy csak a töltö ment tropára és nem volt megfelelö a töltés ezért produkált ilyen tüneteket ? -
Majaaa
csendes tag
Jó estét,
Fujitsu S. Amilo li 1705-öm van. Jelenleg XP van rajta... Mindent letöltöttem már, de még így se műkődik a hang. Semmilyen hang nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? :S
-
-
spike093
csendes tag
Valaki segitsen van egy olyan problémám hogy felraktam a gépemre a Windows7-et és most mikor 32bit-esre állitom akkor villog a képernyö olyan mint mikor msn-en rádrezegnek
De ha átállitom 16bit-esre akkor semmit nem csinál jo lessz minden egyböl -
Vikt0r
aktív tag
A win98 bebbotol de telepitésnél megáll és nem csinál semmit. Fdisk linket tudnál küldeni mert nem nagyon tudom h pontosan mi is az.
-
Horbal
őstag
Sziasztok,
Adott egy Amilio Pi 2530-as noti, erre szeretnék felpakolni egy XP-t, sajnos az előző telepítések során valami nagyon el lett baxva rajta mert az istennek sem akar rá felmenni a win.
Eddig annyit értem el, hogy Nlite-tal integráltam az alábbi drivereket:
ATI MOBILITY RADEON X2300 HD\
Intel(R) 82801HEM HBM SATA AHCI Controller\
Intel(R) Hardware Reserved for Future Use\
Intel(R) ICH8 Family PCI Express Root Port 1 - 283F\
Intel(R) ICH8 Family PCI Express Root Port 2 - 2841\
Intel(R) ICH8 Family PCI Express Root Port 3 - 2843\
Intel(R) ICH8 Family PCI Express Root Port 4 - 2845\
Intel(R) ICH8 Family SMBus Controller - 283E\
Intel(R) ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830\
Intel(R) ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2831\
Intel(R) ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2832\
Intel(R) ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2834\
Intel(R) ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2835\
Intel(R) ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 2836\
Intel(R) ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 283A\
Intel(R) ICH8M LPC Interface Controller - 2815\
Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850\
Intel(R) PRO Wireless 3945ABG Network Connection\
Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio\
Mobile Intel(R) PM965 GM965 GL960 Express PCI Express Root Port - 2A01\
Mobile Intel(R) PM965 GM965 GL960 Express Processor to DRAM Controller - 2A00\
Motorola SM56 Data Fax Modem\
Realtek High Definition Audio\
Realtek RTL8139 810x Family Fast Ethernet NIC\Ezek elméletileg azok amik kellenek a winnek, de ennek ellenére az eszközök telepítése közben kb 60%-nál lefagy és ennyi.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mit kellene még hozzátenni?
Előre is köszi.Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
spike093
csendes tag
Valaki akinek FujitsuSiemens Amilo LA 1703 laptopja van nem tudna nekem csinálni az alaplapjárol egy nagyfelbontású képet csinálni?
Elöre is köszi
Csácsá -
Pi2530-ban tudja valaki, hogy pontosan milyen videokártya is van?
Mert mindenhol HD2300 van írva, de a driver meg X2300-as. Annyi lenne a különbség, hogy az utóbbiban NINCS UVD, nem képes HD-gyorsítani. Sehogy se sikerült rávennem a notim, hogy használjon DXVA-t. Wikipédián írták, hogy az ősi 8.371-es ATI driverrel lehet csak ennél a vga-nal, szereztem is nagy nehezen egy olyat, de lóf*szt se ér, azzal sincs DXVA.
Most át vagyok verve?
Vagy gyorsan nyugtasson meg valaki, hogy kevesebbet eszik a noti, ha a proci renderel, nem pedig a videokártya
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Ez furi, mert a gyári leírás szerint HD2300 van benne. A gyári driver oldal meg már x2300HD-nek hívja. Viszont fogyasztás szempontjából tökmind1 hogy a proci izzad vagy a VGA. Olyan minimális külömbség lehet, ami a gyártástechnológiából adódik, pl. kissebb csíkszélességgel gyártott chip kevésbé melegszik, ergo kevesebb kakó kell neki.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Nekem 1 watt is sokat érne, de végülis lesz@rom. Amúgy VGA 5 wattal kevesebbet eszik PowaPlayben, mint fullon. Procit meg amúgy alulfeszelem (0.95V) max órajelen is, az meg így 10 wattal kajál kevesebbet. Végülis jó...
Vajon ha komolyabban foglalkoznák a problémával, akkor vajon mit kapna ezért a kis megtévesztésért a fusi?
szerk: Amúgy everest bá' szerint 80nm-en gyártották a gpu-t (cpu meg 65), szal lehet csak rosszabul járnék DXVA-val.
szerk2: na ez vicces, AMD szerint a HD2300 és az X2300 is 90 nanón vagy gyártva. F@sza. Szétszedni majd akkor fogom ha meghalt, mert kb 70 csavart kéne kiszedni, hogy hozzáférjek a GPU-hoz, és kiderüljön a nagy igazság.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Reac^
őstag
adott 1 amilo li1705. Gyárilag vistával használják amióta megvették, sztem azóta fenn is van a vista mert döglassú ez most mellékes. Nem szól a hang, eszközezelőben ottvan via hd audio, hangerőszabályzónál látszódik az ekvalézeren hogy megy a zene a médiapléyerben pl., de nem szól. Azt nemtudom hogy megvétel (kb 1,5év) óta nem szól vagy csak mostanában de ez a tény.
Drivert leszedtem fsc oldalról feltettem - persze már fenn volt - semmi változás. Valakinek esetleg ötlete? Nem az MS UAA kever be vmivel? De azt nem kell vistán telepítgetni külön csak XP-nél...1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
blackefem
csendes tag
sziasztok én egy olyan problémával jöttem hogy a laptopom-on nem jó a web cam illetve biztos jó csak én nem találok hozzá drivert rengeteg fórumot olvastam sok mindent telepítettem...,de a kamera nem akar menni!!!
AM amilo pi 3525-ős laptop köszi a segítséget... -
-
Anfield
csendes tag
Szerintem arra gondolt, h az oké h bill kombinacioval elinditod, meg megy is pl msn-en, de csak ugy siman nem lehet bekapcsolni. pl hogy felvegyek vmit. erre tudtok progit vagy vmit?
-
blackefem
csendes tag
köszi srácok csak az volt a baj hogy én uj laptop-os vok és nem tudtam melyik az fn billentyű, de most hogy nézegetem megtaláltam és működik ... kösz
-
Hello
Azokhoz intézném a kérdést, akik a laptoppal USB portos 2,5" vinyót használnak (az ilyennek ugye nem kell külső tápegység).
A gondom az, hogy függetlenül hogy állítom le a gépet (leállítás, hibernálás, alvó állapot), a belső vinyó szépen leáll, ám az USB-s tovább pörög.
Meg lehet ezt valahogy oldani? Vagy ez ilyen?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
coki73
csendes tag
Sziasztok segitseg kellene.
amilo Pa3553,megvettem ujonnan,ugyebar nem egy erogép de gonjdoltam mennek majd rajta jatékok is.Ezzel nem is lenne semmi baj.Jo felbontassal zokkenomentesen mennek a jatékok amiket hasznalok.Igen de ugy melegszik 15 percen belul lefagy.Ez csak nalam van vagy masnak is erosen melegszik majd lefagy???????? Nincsen valami prg ami folyamatosan hajthatna a ventillátort 100%-on??? Valami megoldas?Vagy vigyem gariszervizbe?????
-
Anfield
csendes tag
Szoval senki? Senki nem használ webcamra progit? mert sajna mas webcam progijat nem tudom feltenni ehhez, ennek meg nincs, vagyis nem találok.
Szoval régi usb-s webcamomnak is volt cd-je, és a progival tudtam fényképezni is meg minden. ilyet szeretnék csak a beépitett laptop kamerahoz. az ok hogy FN-F7-el bekapcsolom, de ilyet sajna nem tudok vele.
Lécci valaki irja meg mit használ. -
-
-
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Egy elég általános kérdést tennék fel.Remélem tudtok segíteni.
A notimba(amilo li 2727) szeretnék memoriát bővíteni.Most egy 1gb samsung ddr2 533-as van benne.A kérdésem az lenne,ha veszek hozzá egy 1gb samsung ddr2 800-at akkor azok fognak menni dualba?Vagy vegyek inkább két 800-at?Mert ha megy dualba az 533-as és a 800-as akkor nincs értelme két 800-asat venni,mert elvileg amugy is csak 667-ig ismeri fel a memoriákat.(azért veszek 800-sat,mert elég olcsón lehetne most szerezni).
A válaszokat előre is köszönöm! -
válasz szimpláncsak #8741 üzenetére
Szórólap szertint ([link]) max 2x1GB-ot kezel. Az, hogy mennyire szerti egymást a 2 modul azt sose tudni előre. Álmoskönyvek szerint a 800-as modul elketyeg 533-on, de ez a gyakorlatban nem mindíg jön össze. Ugyanez érvényes akkor is ha 2db 800-ast raksz bele, bár ekkor már nagyobb az esély, mivel legalább a modulok 1formák. Hja és persze akkor már 667-en ketyeg ami szimpatikusabb (fürgébb picit).
[ Szerkesztve ]
-
coki73
csendes tag
Sziasztok segitseg kellene.
amilo Pa3553,megvettem ujonnan,ugyebar nem egy erogép de gonjdoltam mennek majd rajta jatékok is.Ezzel nem is lenne semmi baj.Jo felbontassal zokkenomentesen mennek a jatékok amiket hasznalok.Igen de ugy melegszik 15 percen belul lefagy.Ez csak nalam van vagy masnak is erosen melegszik majd lefagy???????? Nincsen valami prg ami folyamatosan hajthatna a ventillátort 100%-on??? Valami megoldas?Vagy vigyem gariszervizbe????? -
Pár napja nem ugyanezt kérdezted?
Olvassuk mi, csak nemtudunk hozzászólni. Amennyiben garanciális, mindenképpen vidd el szervízbe. Bár ilyen melegbe nem nehéz felforrósítani a gépeket. Esetleg egy everest stabilitás tesztet is lefuttathatsz rajta. Közben látod a hömérsékletet is hogyan alkul.
[link][ Szerkesztve ]
-
N0zer0
senior tag
válasz szimpláncsak #8741 üzenetére
Mennyibe lenne egy ilyen bővítés. Nekem is pont ilyen notival (Li2727) lenne aktuális. Bele lehet tenni ebbe házilag a memót anélkül, hogy a jótállást buknám? Szakszerviz mennyiért csinálja?
-
-
QuinnMallory
csendes tag
Hello. Valakinek nincs egy eladó billentyűzete Fujitsu-Siemens Amilo K7610 notihoz? Mert az enyém vmiért bedöglött Ha van ilyened akkor írj privátot vagy dobj egy mailt.
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Segítség kéne...
Hoztak nekem egy FSC Amilo Pi 2530-as notit, hogy hekkeljem meg. Az a baja, hogy egyik napról a másikra BIOS jelszót kért (nekem némileg már itt sántít a dolog, hogy csak úgy magától csinálna ilyet...?), és így nem tudom bekapcsolni. Azazhogy bekapcsol, de még a post-nál kéri a jelszót. A BIOS-ba sem tudok belenyúlni, ott is ugyanez.
Hallottam, hogy vannak ilyen "joker" kódok, amikkel ki lehet ütni a kódot, de nem tudom, pontosan hogy működik ez.
Még arra is gondoltam, hogy kikapom az akksit meg az elemet pár napra, de szerintem a jelszó valami flash memóriában van, szal' úgysem törlődne...
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz csabyka666 #8749 üzenetére
goto service. Azokat megkérdezni akik fizikailag hozzáfértek, hogy nem nyomkodták-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 OLED 120Hz ScreenPad+ i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest