Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    válasz mikrofon #33824 üzenetére

    Mivel nincs almám, csak felteszem/kédezek:ez egy olyan app, hogy kiválasztod a presetet, lősz vele egy képet adott szimmel, és csekkolod, hogy tesztik-e?
    Mondjuk ez azt feltételezi, hogy az almák mind (közel) színhelyesek, ami akár lehet is. És ha innen nézem, akkor a legnagyobb akadálya a drodid verzió kiadásának ez: az egymillióféle hardveren futó droidos eszköz kijelzők nagy része ziher, hogy nem színhelyes, sőt némelyik egy határ fos. Amin ugye máris nem az jelenik meg mint ami majd a gépből kihullik majd... Jófelé kapisgálok?

    Hétvégén megmakkant a 27-es obim. Fixálódott a rekesz egy ponton, a fókusz sem megy ezzel együtt. Úgy kezdődött, hogy random mellé ment pár képnél a fénymérés (először azt hittem) +1/+2 FÉ felélőtt. Majd lett még pár életlen kép is, aztán ki is írta, hogy Kérem kapcsolja ki... Később leesett, hogy a rekesz sem állt oda ahová kellett, meg a fókusz sem.
    Ez az első szervizes ügyem Fujival. Hová szokás beadni? Fotóparadicsom? Itt is átalánydíjas javítás van, amit élből kell fizetni, akkor is ha esetleg nem is javítható?

    [ Szerkesztve ]

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák