Új hozzászólás Aktív témák

  • (ÉN)közPONT

    senior tag

    válasz NoLF #288 üzenetére

    NoLF : a csirkére vigyázz mert sok az anTIbiotikumos a piacon ezt a séf haverom mondta gondolom az a best amit a vidéki öregnéni árul az valszeg nyem robban fel :)

    amúgy a séf haverom ezen a héten a lapra ezt tette fel napi ajánlatnak gondoltam megosztom hátha valakinek bejön .


    Csobánkai csirke Hozzávalók 3 személyre:
    4-5 db egész csirke comb
    annyi liszt hogy a combokat megforgassuk benne
    kevés házi édesnemes pirospaprika
    20 dkg reszelt sajt
    3 dl tejföl
    margarin

    Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat besózzuk. Paprikás lisztben megforgatjuk, és kivajazott jénaiba vagy tepsibe helyezzük. A tetejét megkenjük tejfölel, pici vizet öntünk alá, és fóliával letakarjuk. Mikor majdnem megsült, levesszük róla a fóliát, és a sajtot rászórjuk. Pirosra sütjük.

    Jó étvágyat hozzá.


    hogy miért csobánkai arra nem tudott értelmes választ adni lehet ,hogy csobánkán ilyet is főznek ? :) passz

    Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Új hozzászólás Aktív témák