- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
- Az iPadOS-re írt appokra is díjat vet ki az Apple
- Letartóztatták a bitcoin-Jézust
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- A pápa egyre jobban tart a romlott AI veszélyeitől
- Milyen program, ami...?
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
senior tag
NoLF : a csirkére vigyázz mert sok az anTIbiotikumos a piacon ezt a séf haverom mondta gondolom az a best amit a vidéki öregnéni árul az valszeg nyem robban fel
amúgy a séf haverom ezen a héten a lapra ezt tette fel napi ajánlatnak gondoltam megosztom hátha valakinek bejön .
Csobánkai csirke Hozzávalók 3 személyre:
4-5 db egész csirke comb
annyi liszt hogy a combokat megforgassuk benne
kevés házi édesnemes pirospaprika
20 dkg reszelt sajt
3 dl tejföl
margarin
só
Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat besózzuk. Paprikás lisztben megforgatjuk, és kivajazott jénaiba vagy tepsibe helyezzük. A tetejét megkenjük tejfölel, pici vizet öntünk alá, és fóliával letakarjuk. Mikor majdnem megsült, levesszük róla a fóliát, és a sajtot rászórjuk. Pirosra sütjük.
Jó étvágyat hozzá.
hogy miért csobánkai arra nem tudott értelmes választ adni lehet ,hogy csobánkán ilyet is főznek ? passzRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest