Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyX_

    őstag

    válasz moleculez #34555 üzenetére

    Én is kiegészítenék egy kicsit. (Elnézés mindenkitől, a nagy offolásért! :B )

    Jó mondtad, hogy a legtöbb embernek egy telefonja van és luxus lenne esetleg tartani egy másik telefont fényképezésnek. Ezzel egyet is értek, mert én sem tartok két telefont, hanem megoldottam egy telefonnal, vagy is a 808 PV-vel.

    Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy szoktam új telefon után nézni, hogy nyújtson többet az előzőnél, mivel nekem N8 volt előtte, így a kamera miatt akármit nem választhattam.
    Szóval el kezdtem nézelődni a telefonok között, megnéztem a Telekom oldalát, de igazából egyik telefon se tudta kiváltani azt a kell érzést belőlem, mert az egy dolog, hogy milyen a hardver, úgy nem veszek telefont, hogy nem érzem azt, hogy ez kell nekem.

    Kis kerülő után visszatérve a 808-hoz, értem én, hogy milyen régi hardver van benne, aki megvette az tudja, aki meg megvette úgy, hogy nem nézett utána és így kezdi el szidni, ahhoz meg nincs hozzáfűzni valóm.
    Szóval az "elavultság". Ugye van a 808-ban egy 1.3-as processzor és grafikus gyorsító + 512 mb ram. Így adatok alapján nem nagy dolog, de kérdem én, hogy tudsz-e olyan telefont mutatni, ami ilyen hardver mellett, minden módolás nélkül értékelhető minőségű 1080p-s videót készít.(És most nem a 808 szintű FHD videóra gondolok)
    Az egyik része ez, ha már itt vagyunk a Fotók, videók témában. A másik az a szerinted semmire se jó a telefon dolog.
    Leírom, aki valóban minden nap használja a telefont és nem csak a neten látta, vagy kics ideig próbálgat, az alapján mondott egy véleményt, hogy mit lehet vele csinálni.

    Szóval: Telefon, sms, zenelejátszás ez alap, tudok vele emailezni is ha akarok, ha hosszabb szöveget kell írni, akkor otg kábel + billentyűzet elő és meg írom, tudok hozzá pc-s egeret is kötni, így a kattintás a böngészőben még jobb lesz.
    Tudom hangrögzítőnek is használni, Facebookozni is lehet vele, Youtubeot is tudok vele nézni, igaz alapból nem HD-ban, mint mondjuk Androidon, de ekkora kijelző felbontás mellett megteszi az a minőség, amire van lehetőség, de természetes programmal letöltés után simán megy az 1080p-s video is.
    Böngészés, ez olyan amilyen, tudom, nem lehet összehasonlítani, mondjuk egy Nexus 7-en való böngészéssel, de a hardver se ugyanaz ugye, ez van, be kell érném ennyivel, amikor netezek a telefonon.
    Van lehetőség arra, hogy elmulasztott hívást, vagy az sms-t a telefon a menügomb villogásával jelezze.
    Ez sem nagy dolog, de azért hasznos.
    Alkalmazás ellátottság: Van amire talál az ember appot, van ami már nem működik a támogatottság és fejlesztés hiánya miatt, de ugye ez is egyén függő, kinek mi az igénye.
    Akkor így végezetül jöjjenek a csatlakozási lehetőségek:
    OTG kábellel: Billentyűzet, usb-s egér, pendrive csatlakoztatható a telefonhoz, tudom ez nem újdonság a mostani legtöbb telefonhoz képest, de van ilyen funkció is.
    A másik pedig a fényképek és videók megmutatása mondjuk a családnak, vagy barátoknak.
    Van lehetőség egyszer Audio-video kábellel Tv-hez csatlakoztatni. Ezután van az újabb TV-khez való HDMI-n keresztüli csatlakoztatás, majd végezetül a DLNA-s megoldás.
    Ott még az FM transmitter, sokan ez is feleslegesnek tartják, de azért néha hasznát lehet venni.
    Szóval ennyi lenne így hirtelen a „Hobby” telefon, amit mindennap használok.

    Ezzel a leírással én nem ön igazolást kerestem, meg nem látok bele többet, amit tud a telefon, van a környezetembe 820-as Lumia, S3 is, meg Nexus 7 is, szóval van rálátásom, hogy jobb hardverrel és nagy app támogatottsággal az embernek milyen lehetőségei lesznek, de egyszerűen nem érzem azt, hogy a 808-t le kellene cserélnem, most elvagyok vele egyenlőre.

    Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream

Új hozzászólás Aktív témák