Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz jeni #120501 üzenetére

    Tetszik vagy nem, a samsungnál vannak jobb fényképet készítő telefonok. Videóban azonban még mindig nem tudják ezek a kínai márkák megfogni.
    Arról nem is szólva, hogy Androidos vonalon a legjobb csomagot összességében a Samsung adja. Hosszú frissítés, biztonság (knox), sok lehetőséget adó , és testre szabható felület, és olyan tulajdonságok (Dex, Ultrák esetében a toll, és a hozzá rendelt funkciók), ....stb
    Ezek némelyike egyes gyártóknál jelen van, de így egyben senki más nem kínál ilyen komplex csomagot.
    De ez a fotós topik, így a kamera van előtérben, és mint az elején említettem, allóképek esetében bizony vannak akik lelépték a gyártót.
    Engem ez azért zavar, mert a hardver nem lenne akadálya annak, hogy jobb legyen a helyzet. Az S24 u esetében már elkezdődöt valami, természetesebb képet csinál , mint az elődjei, és remélem maradnak ezen az úton.

    Mindamellett abban egyetértek, hogy akármennyire ez a helyzet, itt a topikban rendszeresen erősebben van megfogalmazva a negatív kritika, a gyártóval kapcsolatban (ennek már én is hangot adtam), mint indokolt lenne a puszta teljesítménye alapján, és ez nekem sem jön be, de sajnos most ilyen a topik fősodra.

Új hozzászólás Aktív témák