Új hozzászólás Aktív témák

  • bbendre

    őstag

    válasz leslien #104726 üzenetére

    Ezeket ma csináltuk a gyerekekkel: Pixel 6 Pro vs Iphone 13: [link]

    Most nyomogattam Pixel6pro vs Iphone13 és Note 20 Ultrát a napokban. (Család, gyerek, kutya mozgásban, kültér, de mivel tél van inkább beltér)
    Azért az alma még mindig meglepő, hogy mennyire jól lehet vele fotózni. Nagyon jól hozza a ZSL azaz nincs shutter lag ami hatalmas a Samsungnál. A Google Pixel ki tud futni a memóriából és egy idei nem lehet vele fotózni ami elég fura 2022-ben. A Samsung meg néha belaggol és szuper lassú ha gyerekről van szó pl egy múzeumban ahol nincsenek jó fények. Az Iphone nem tökéletes egy csomó minden miatt, de család mellé, készíteni pár loop mini videót és elküldeni a pár jó képeket a gyerekről kb minden körülmények között abban nagyon jól teszi a dolgát.
    Amit még észrevettem, hogy az
    - Apple abban jó, hogy a képek nagyon jók kicsiben (azaz telefonon) pl tipikus, hogy egyik iphone-ról a másikra. Pl nagyinak, hogy jól nyaralunk.
    - A Pixel nagyon jól kezeli a bőszínt és a mozgást. Crop-olva szép lesz a kép.
    - A Samsung színei nagyon szépek. Leginkább a Samsung AMOLED kijelzőn néz ki jól. Átküldve Pixelre már teljesen más élmény. Tájképekben/jó fényben nagyon szuper. Zoomolva erőssen látszik a post process.

    Ha van időd mindhárom telefonnal szuper képeket lehet készíteni. Ha nincs, általában a Pixel a befutó ha minőségről van szó. Iphone pedig hoz egy nagyon szép átlagot és jó kezelhetőséget még akkor is amikor a másik kettő elvérzik.

    Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

Új hozzászólás Aktív témák