- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz
jkrisztian #399 üzenetére
"akkor nem értem mire vergődnek redditen"
Szoval ha redditen a tobbseg olyat nem akar, amit te akarsz, akkor a jatekosok tobbsege vergodik, bezzeg te? Ha igy allsz hozza, akkor maradj is csak a PUBG-nel, ott a kozosseg nem formalja a jatekot, ellenben itt az formalja. A pubg eseteben az van, amit a bluehole mond es leszarjak a jatekosokat, itt meg figyelembe veszik a kozosseget
-
YASKATIR
senior tag
válasz
jkrisztian #397 üzenetére
Reddit-en egyszer megkerdeztek (valamikor decemberben asszem) es az egyik legtobb upvote-ot kapott komment az volt, hogy ne legyen FPS nezet a jatekban, szoval valoszinuleg nem is lesz
-
jkrisztian
aktív tag
Várható FPS mód ebben a játékban? Mintha láttam volna valahol erről valami infót, de már nem vagyok benne biztos.
-
tepenzed
őstag
Jöhetne már valami javító patch vagy visszaállás, mert nekem így ez a hétvége teljesen kimarad. Sokat droppol a játék, a grafika meg az előző frissítési állapotokhoz képest borzasztó.
Amúgy megkaptam én is a Geforce Now meghívót, elég szépen futott a játék, de persze ott is droppolt még 1080-al is
Havi patchet és teszt szerót a népnek!
-
draco31
veterán
válasz
Silentwolf62 #387 üzenetére
Nekem is pont ilyen lett.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Silentwolf62 #387 üzenetére
Jelentsd Reddit-en es vard meg a kovetkezo update-et. Eleg sok gebasz van a mostani update-el (be voltak baszva a kinai ujev miatt vagy hasonlo), szerintem rovidesen jon egy hotfix. Nekem pl remegnek a tavoli epuletek
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KisTücsök #383 üzenetére
"Early access, also known as early funding, alpha-access, or paid-alpha, is a funding model in the video game industry by which consumers can pay for a game in the various development cycles (pre-alpha, alpha, beta) and obtain access to the pre-full release versions of the game, while the developer is able to use those funds to continue work on the game."
A tenyeket egyszerubb ignoralni, mint elfogadni. Teljesen logikus.
-
draco31
veterán
Nálam gyengébb a VGA, de eddig el tudtam vele szórakozni. De most a kép fele fekete, van amikor a karakterem sem látszik, meg semmi sem.
-
YASKATIR
senior tag
-
maximilian4
addikt
Érdekes hogy most solo-ban nem tapasztaltam olyan egetrendgető hibát, viszont duo-ban pár órával ezelőtt játszhatatlan volt a játék.
-
maximilian4
addikt
válasz
tepenzed #372 üzenetére
Én még olyat is tapasztaltam, hogy az egész ház vibrált és átláttam rajta. De összességében mindent elrontottak amit csak lehet (mind a hangot, mind a képi megjelenést). Nem értem ezt hogyan sikerült. Pedig az elmúlt napokban semmi idegesítő bugot nem tapasztaltam, most meg játszhatatlan.
-
pzstm
titán
válasz
maximilian4 #370 üzenetére
valamikor késő este kipróbálom Xbox One X-en, remélem konzolon nincs ilyen baj
-
maximilian4
addikt
Frissítés óta játszott valaki?
Full bugos a játék. Van hogy recseg-ropog a hang, elmegy a hang, késik, elcsúszik a hang, beszaggat a játék mint állat stb...volt h ki kellett lépnem mert játszhatatlan volt az egész. Aztán hívtam haveromat, mentünk duo-ban és nála is trágya volt... -
YASKATIR
senior tag
-
KisTücsök
addikt
Bocs a dupláért.
Új infó:
"Season 3 Battle Pass will be 950 V-Bucks. We will not be offering the Season 3 Battle Pass as a real money purchase. Spread the word!"
-
KisTücsök
addikt
válasz
YASKATIR #358 üzenetére
Nem béta. Azon már túl van, azért van most EA-ben.
Tele nincs, csak van néhány, amelyik elég fájó ponton van. A játék lényege az építés, ha az bebugol, márpedig nekem elég gyakran csinálja (de nem csak nekem, elég sok streamert nézek), akkor az azért nagy gond. Ez is új keletű amúgy.
Ezt a building glitchet plusz a célkereszt eltűnését kéne nagyon gyorsan javítani.
__TEC9-t senki nem azért használta, mert jó volt, hanem mert nem volt más. Az early game-ben kb ezzel volt a legjobb esélyed olyan ellen, akinek volt normális fegyvere.
-
YASKATIR
senior tag
-
KisTücsök
addikt
Öhm. Oké.
Szóval, mögém trappol a gyerek, megpróbálok felépíteni, egy rámpát tudtam lerakni, utána bebugolt, semmi mást nem tudtam építeni, ezt követően meg úgy haltam meg tőle, hogy még csak rám sem lőtt a gyerek (nem hallottam lövést), egyszerűen csak kiírta, h halott vagyok. Fullos voltam, nem is vette az életemet semmi, csak kiírta, hogy meghaltam tőle.
Szépek a skinek meg minden, de ha nem akar a pubg "sorsára jutni", akkor ideje lenne elkezdeni megcsinálni a játékot.
-
KisTücsök
addikt
Jah.
A fegyverek fele használhatatlan hosszabb távon, de úgysem vagy rászorulva, mert ha kjössz az elején, úgyis lesznek normális cuccaid. Csak éppen annyira kéne felhozni ezeket a többi szintjére, hogy early game-ban ne legyél esélytelen pl egy pump shotis ellen. A TEC9 állt ehhez a legközelebb eddig, erre kiveszik.
maximilian4: Pisztoly annyira nem rossz. Talán csak egy kicsit növelném a test sebzését, a revolver meg majd ha változik a shooting system, akkor az is használható lehet.
-
D4v3
őstag
válasz
KisTücsök #353 üzenetére
Ez tuti info? Az tudom, hogy rotálnak majd ki cucokat, de ennél konkrétabbat még nem olvastam erről.
Amúgy szerintem sem az smg, sem a füstgránát, sem az alap pisztoly nem jó semmire és tényleg csak a legelső kill-ig van nálam bármelyik is. Plusz az auto sniper is egyből csere lesz, ahogy találok bolt acion-t. Úgyhogy nem is bánnám, ha ezek eltűnnének, legalább több esély lesz a többi cuccot megszerezni. -
KisTücsök
addikt
Nem igazán értem, hogy miért szedik ki a TEC-9-et. Hogy ezt ki találta ki. A három smg közül a leghasznosabb, és azt is dobálja a legtöbbet a játék. A hangtompítós... ha választanom kell, hogy azzal lőjjek, vagy a halál, inkább utóbbi. A kis tactical határeset, de ritkán kerül a kezembe. Eddig ha nem akadt shoti early game-ben, sokszor a TEC9 mentett meg.
-
tepenzed
őstag
válasz
maximilian4 #351 üzenetére
nekem már az is elég, hogy nincs csaló
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest