Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz [CS]Blade2 #41560 üzenetére

    Ricciardorol sokat még nem tudunk, ahogy Grosjeanról sem mert amikor lehetőséget kapott egy negatív környezetbe került, az elején volt hogy kb kettő teljes tized választotta el Alonsotól, de nagyon hektikus volt, majd egyre jobban lemaradt = vannak akiknek bizalom kell és akkor tudnak érvényesülni. (mintha maga Alonso is ilyen lenne, lásd mclarenes kizökkenés) Ők még akár jók is lehetnek.

    Rendben van hogy leszóljuk a pilótákat ha nem bizonyítanak, szerintem sem egy őstehetség Buemi, Algersuari sem valószínű, bár a 22 vagy mennyi évével a franc tudja meddig fejlődött volna, egy évet talán kellett volna adni neki még.

    Illetve a mai autók kicsit mások mint régen, könnyebben elérik a pilóták az autó határait, így nehezebb kiugró eredményt elérni, legalábbis ezt mondják, hogy nagyon kényelmes vezetni a régi(pár éves) autókhoz képest, főleg v8 meg új gumik óta. Az újoncok közül nekem Jean-Eric Vergne lesz a nagy kérdés, szerintem ő ütötte ki Algersuarit mert teszten olyan meggyőző volt. Illetve Perez is kérdéses fejlődik-e, pénzzel és fogpaszta reklám mosollyal rendelkezik, lehet rá marketinget építeni, így hosszan nézhetjük még az biztos.

Aktív témák