Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz Qorthral #37750 üzenetére

    Olvastam. Értem én, és a mellébeszélést is értem.

    Meg van az oka.
    Vannak akik be akarják bizonyítani, hogy kedvencünk nem is jó pilóta, hogy Webbert nyomják, hogy Vettel nem tud előzni.....satöbbi.

    Csak azt nem értem, hogy miért nekünk van szegezve mindez a kérdés.

    Gondolom, mert nehogy véletlenül jól érezzük magunkat.

    Ez ellendrukkerség. El lehetne játszani a szavakkal sok mindenről, de mi látjuk Vettelben a tehetséget. Mi futamról futamra szurkolunk neki, és még sokaknak.
    Lonzinak, mert jól nyomja. Buttonnak, mert egyre szimpatikusabb, Suminak, mert még mindig szimpatikus, és az is marad. Sorolhatnák mi mindenkinek, és miért drukkolunk, hogy az F1 az legyen, aminek lennie kellene.

    Ha visszaolvasol én, illetve mi nem támadunk senkit. Minket viszont mindenfélével támadnak, csak mert drukkolunk valakinek? Csak mert mások mást szeretnének ott látni ahol Vettel van? Kérdések özöne zúdul ránk, és odamondogatnak. nekünk szegezik a kérdést, mintha mi tehetnénk mindenről. Gondolom, hogy az átjött, hogy ez nekünk nagyon nem tetszik. Igyekezünk érvelni, igyekezünk dolgokat megvilágítani, erre ha visszaolvasol még nagyobb közhelyek jönnek.

    Én ma próbáltam kicsit más szemszögből megvilágítani valamit abból, ami tetszik nekünk Vettelben. Amiért szeretni lehet. Amiért becsülöm a profizmusát.

    Többé nem teszem meg. Nem fogok ilyen kérdésekre válaszolni, Nem etetem a trollt, mert nem érdemes.

    Alonsó ha szerződést kapna, persze gondolkodna, én azt szerettem volna kifejezni azzal, hogy bárki aláírna, hogy mégiscsak a legjobb autó az RBR, vagy a legjobbak egyike.

    Pilótaváltás után majd többet tudunk meg egy-egy adott klub autójáról.
    Kimit mikor menesztették a Ferraritól kiderült, hogy rajta kívül nem is tudja vezetni azt az autót szinte senki, vagy legalább is nem olyan eredményesen.

    Nem tudom mi lenne, ha Vettel más csapatnál folytatná. De nem folytatja.
    Ebben az évben brilliáns volt eddig, és nem fog leállni, mert nem olyan.

    Bele lehet kötni persze bármibe, de én eléggé nehezen viselem. Remélem érted a mondandóm lényegét. Nálam az antidrukkerség nem elfogadott. :)

    2007-05-06 óta itt!

Aktív témák