Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz JColee #26904 üzenetére

    Tudod minden viszonyítás kérdése. A Czollner egyedüli ámokfutásai után sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy a Palik jobb volt. Ő is mondott baromságokat, de tudott szórakoztató lenni. A Gyuszi viszont folyamatosan össze-vissza hülyeségeket beszél, szakmailag értékelhetetlen, beszélni nem tud (hát-hát és társai), kurjongat, sikítozik és olyan hangokat hallatt, hogy sokszor azt hiszem, hogy épp most megy el. És ezért még pénzt is kap!
    A Walter Csaba lehet szakmailag képben van, de nem tud érvényesülni a Czollner mellett, a Wéber Gabi csak-csak kijavítja néha, de sajnos csak másodhegedűsök tudnak lenni a Czollner mellett. Szerintem a magyar televíziózás szégyene, hogy egy ilyen ember közvetíti itthon a autómotorsport királykategóriáját. Nincs olyan futam vagy időmérő, hogy pár perc után ne akasztana ki valamivel.

    Fel kellene készülniük futamról futamra, híreket olvasni és azokról az adott helyzetben beszélni, nem esélylatolgatásokkal meg a saját véleményükkel untatni a nézőket. Itt van például a McLaren overáltémája. Bulváros is, lehetne vele a nézőket okosítani, hogy miért olyan amilyen, de nem, ő rácsodálkozik, hogy miért volt piros. 3 hét múlva újabb csodálkozás lesz, hogy miért olyan amilyen.

    Aztán ott volt Q1 vége. Gyuszi azzal volt elfoglalva, hogy magát hergelte (minket sokkolt) a őrjöngésével, hogy Webber nem jutott a Q2-be, közben pedig nem vette észre, hogy Rosber nyerte az etapot, úgy keresgélte a végén, hogy hol is végzett, majd egyszercsak megvilágosodott, pedig már percek óta kint volt a tabella tetején.

    És ez csak két példa a mostani hétvégéről.

    [ Szerkesztve ]

    Feel Good Inc.

Aktív témák