Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz PazsitZ #19844 üzenetére

    hát elvárnék egy megfelelő szintet, az ziher :)

    ...Viszont azt nem értem te miért hozakodsz elő ezzel, még mindig én lehetnék berágva mert csak egy oldallal ezelőtt olyan dolgokat hoztál fel nekemszegezve hogy én állítottam ami egyszerűen nem volt igaz..és cáfolj meg ha nem így volt. (emlékeztető:[link])
    ...ha viszont nem tudsz megcáfolni akkor enyhén szólva is visszás hogy most meg bekóstolsz egy szemforgató szmájlival megtámogatva...engem, mert meghatározom hogy számomra meddig tűnik vállalhatónak, és mikor fejezek be egy vitát.

    Egy vitának számomra nem arról kell szólnia hogy a másik véleményét alapból kezdésnek lehülyeségezzem, majd ebben a szellemben, egy úgymond 'harcról' szóljon....mert én ezt letojom, én azt a vitát szeretem aminek nem az a vége hogy ki győzi le a másikat, hanem új elgondolásokat, nézőpontokat kapok, míg az enyéim kivilágosodnak részleteikben.
    Ennyi.
    ...és ezt a vitát én már több hozszólással ezelőtt jeleztem hogy le szeretném zárni, mivel semmit nem látok benne.
    ...szal ha úgy látod,...talán megbántva mert sérelmeztem hogy olyan dolgokat tulajdonítottál nekem amit nem állítottam, és hát ezt szóvá is tettem, ..szal ha ezek után úgy látod hogy én sokat képzelek magamról (feltételezem erre utaltál ki nem mondva), akkor látod ez sem érdekel. :)
    ezekre nincs időm...sokszor vitázom itt többekkel, de ha folytatom akkor részemről mindig van benne valami érdekes.
    Ebben viszont már régen nincs. :)
    sértéseket privátban kérem ismételten! :)

    ON:
    megjelent a görbetükör :D

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák