Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    Csak hogy én is beböfögjek. Massa ez évben rengeteget feltartotta Alonsot, ennyi. Hogy szép volt a mai? Dehogy, nálam a sok feltartás együtt van egálban a maival, mindegyik kicseszés valahol a másikkal. Egyikre sem reagált a csapat jól, pedig nekik kellett volna taktikai változtatással, ahogy ma is másképpen kellett volna megoldani. Ma Massának hagyták meg a döntést, ő így döntött. Hamilton nem döntött volna így ahogy Webber vagy Vettel sem. Az hogy Massa ezt a döntést hozta meg, nem volt más mint önértékelés az idei évét tekintve.

    Feltartás: Egyforma autóval és taktikával azért egy kicsit is komolyabb pilóta már tartani tudja a csapattársat. Persze előzze meg ha gyorsabb, egyet értek. De ugyanolyan autót megelőzni nem épp könnyű feladat, avagy Button a lelassított és támadásra még csak nem is számító Hamiltont meg tudta előzni? Ja értem, az más, Alonsonak attól még 500 méteres szakaszon egyszer jobbról, majd visszaengedés után egyszer balról is meg kéne hogy előzze Massát, mert úgy fair.
    Mert ha még agresszívabban támadja Massát akkor meg azért háborogna sok ember. Lásd a boxbejáratos előzést. Ami Hamiltontól szép és agresszív kiváló megmozdulás, az Alonsotól egy csapatot semmibe vevő megmozdulás volt. Mondá sok sok ember. Maga Hami is.

    Szerintem Alonso idén bármit is csinál csak egy sötét ló lesz. Ha az egyik pilóta felrakja a sapkát és ő is az a baj, ha leveszi és ő is akkor az a baj, de ha nem azt csinálja mint a másik az meg végképp baj. Ha az egyik csapat/pilóta semmibe veszi a szabálykönyvet, míg ő betartja akkor looser szerepet kap. Ha úgy előz mint a másik mert máshogy nem igazán lehetséges a mai autókkal akkor az a baj. Ha az egyik pilóta bemondja a rádióban hogy ő a kettes számú, ott nincs még vizsgálat sem...ja hogy nem a pályán szedték le az első vezetőszárnyat...aham...megint az a papírmunka. Ha figurázzák a szabálykönyvet parkoló autókkal időmérőn az (még nekem is) poén. De ha valaki kanyart levág, akkor ne egy pozíciót vegyenek el tőle...hanem buktassuk meg arra a futamra. Valami azt súgja sok történet lesz még idén, ahol még sötétebb ló lesz Alonso. Én csak remélem, hogy még pofátlanabb lesz és legközelebbi ilyen alkalomnál röhögve megy el...mert ebbe a sportba jelenleg ez kell. Pofátlanság. Ezt pedig nem egy intézkedéssel sulykolták bele, az egyébként erre igen fogékony Alonsot. Egy egoista, beképzelt, latin vérű ember. Nem tudom hibáztatni ha lemegy a redőny és ott fog ügyeskedni ahol lehet. Ideje ugyanazon a pályán versenyezni ahol a többi vetélytárs is versenyzik, ma meg is lett az eredménye.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák