Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz #70869248 #1651 üzenetére

    Úgy állsz hozzá ahogy az FIA. Igazad is lehetne, de most egy esetről volt szó nem egy élet "munkásságáról".

    A felelősség meg no comment, csak hogy tisztázzuk, egy gazdag jómódú asszem már 24 éves felnőtt emberről beszélünk, aki sosem teljesített jól ezért kikezdte a csapatvezető. Ezért ez a srác bestresszelt és kisebb a felelőssége azzal hogy ő csapta oda mint annak aki azt mondta hogy csapja oda(ami nem biztos, hogy az mondta, lásd feljebb)?

    Ha azt mondták egy gazdag jómódú 24 éves srácnak hogy öljön embert és az megteszi akkor sem övé az elsődleges felelősség? Hol a határ? Ha azt mondják egy ugyanilyennek hogy csináljon egy balesetet az M7-esen, mert különben nem mehet a többi ficsúrral gyorsulási versenyezni akkor is a felbújtó a felelős elsősorban? Belőled is szerintem az előítélet jön, mert ha példákkal végiggondolod akkor elég szánalmas ez a Briós a legnagyobb felelős dolog, aki egyébként nem ért az F1-hez és ahhoz sem hogy kidolgozza a dolgot, Piquet elmondása szerint.

    [link]

    "Wer hatte die Idee?
    Piquet: Es würde irgendwie zu Flavios Charakter passen. Aber die Details hat er sich sicher nicht ausgedacht. Dafür kennt er sich mit Rennstrategie zu wenig aus."

    Ebben azt írja hogy Brióshoz karakteréhez passzol a dolog. (nem azt hogy ő mondta, csak a stílusához passzolna). Utána azt, hogy a részelteket BIZTOS nem ő dolgozta ki. A 3. mondatot nem értem. Nekem ennyi is elég, hogy kisPiquet végighazudta az egészet, ha fel is vetette mint ötlet és elsőként utána a kettő másik dolgozta ki az egészet. Elismerte. Briós volt benne legkevésbé magyarul.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák