Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Oliverda #12780 üzenetére

    Minardival is jó helyezést ért volna el, mert képes lett volna magára állíttatni az autót. Ez a nem mind1, hogy ő fel tudja mérni a hiba okát. A Ferraris éveket meg ne hozd fel, mert ő nem volt olyan szerencsés mint Lewis, hogy egyből TOP autóban ült, segge alatt volt minden, csak mennie kellett. Ha jobban visszaemlékeznél, a Benetton egy hulladék volt, még overálra se volt pénzük, úgy szúrtak neki oda egy matricát a nevével. És azzal a szar autóval 2x VB lett, majd mikor elhagyta a Benettont a Ferrari kedvéért, és Berger beült a Benettonba, nem értette a dolgot. Hogy tudott egy ilyen vezethetetlen, szar autóval VB-t nyerni Schumi. Ha jobban figyeltél volna, emlékeznél erre. És 96-tól beült egy lecsúszott/szétesett Ferrariba, és 2000-e ő, Todt és Brawn autót csináltak belőle. 98-ban messze voltak a Mekitők, Schumi mégis végig ott volt. És ha nincs a lábtörés, akkor már 99-ben VB lett volna. Mert Irvine béna volt, pedig Salo még futamgyőzelmet is adott neki. Ne már sajnálja valaki tőle a 2000-2004-es szakaszt, mikor előtte szarabnál szarabb autóban ült. Gondolkozzál, hogy a mai mezőnyből hány ember kezdte ilyen hátráltatott helyzetben az F1-et, mint Schumi?! Alonso, akit beleültettek a Minardiba.
    Szvsz, többi pilóta meghajolhat előtte, Barrichelloval az élen.
    Asszem 93-tól 98-ig kimaradt Neked az F1, ajánlom olvass róla sokat, nézd meg a futamokat, akkor nem állítasz ökörségeket.

    Motion_Blur: Persze hogynem.... Csak ugye a rosszmájúak... Bezzeg ha Lewisról szól valaki valami olyat, ajjaj, egyből szánalmas az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák