Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz hunnylander #29914 üzenetére

    Ne legyen harag, de ilyen hozzászólásokat amit linkeltél nem vagyok hajlandó végig olvasni már, az első soroknak mindig megadom a bizalmat, de ha látom hogy lement a roló akkor abbahagyom. :) Lehet írtál érdekes dolgokat, más biztosan értékelte akit nem zavart az (szubjektív rész következik) elfogultság és álomvilág túlzott mértéke.

    Alonsot egyszer büntették meg véleményem szerint méltánytalanul. Írom ezt Alonso drukkerként. Ami 2005 év végétől alakult ki bennem fokozatosan, de ha idén hirtelen Hami rajongó lennék :DDD attól még az ő eseteit is tudnám. :F Alonsora elég sokszor írtam már idén is negatív jelzőket. Az elfogultágnak több szintje van.
    A hibák mennyiségét tekintve Alonso igen veszélyes pilóta ha jó az autó és háttér. A vb címeit kifejezetten ennek köszönheti(stabilitás), egyik esetben sem lehet mondani hogy a legjobb autóban ült. A címeit a legelső két vb esélyes évében érte el ráadásul. Tavaly már hibázott rendesen (bár szerintem nem annyit mint idén Massa vagy Hami), csak én elfogult vagyok és azt betudom annak, hogy az adott légkör negatívan hatott a teljesítményére. Az idei évet meg unfair lenne felhozni, ahogy M. Schumi gumikáoszos évét is, ahol Barika nem egyszer "elverte" mégsem tartjuk jobbnak. Az idei évben csak azt mutatta meg, hogy öt futamos széria erejéig egy 3. vagy 4. legerősebb autóval hogyan kell a legtöbb pontot begyűjteni a mezőnyben. Nekem ez is mosolyt csalt az arcomra. Azért erre a mostani f1-ben senki nem lenne képes ha nem bénáznának az ellenfelek, de megtették. Köszönöm szépen, de a vb címet meg sajnálom hogy ő közülük kapja valaki :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák