Új hozzászólás Aktív témák

  • Selynelar

    aktív tag

    Üdv Mindenkinek,

    1 hónapja lett egy új gép összerakva. A gép egy Samsung 970 Evo Plus 1tb-os m.2 ssd-t kapott. Csak Windows 10 lett rá feltelepítve,természetesen a driverek, egy Eset Internet Security. Hdd Sentinel. Pár vga driver verzió tesztelés céljából,melyből csak kettő lett telepítve. Pár filmet töltöttem még le rá. Amelynek össz mérete legrosszabb esetben is kb 40gb. Eddigi két hét(ennyi ideje tettem fel a windowst) használat során max 200gb-nyi adat volt írva rajta. Lemezkezelőben a foglalt hely csak 80-90gb között van. Viszont néztem a Samsung Magician-t ott a Written adat 974GB-ot ír. Ez hogy lehetséges? SEMMI JÁTÉK NEM LETT FELTELEPÍTVE. Az Eset enne ennyit meg? Vagy mi lehet a gond? Hibás lenne az Ssd?
    Van mód rá kideríteni?
    Az számít,hogy a Windows még nem lett aktiválva? Az előző 3 éves ssd-men (szintén Samsung 970evo nem plus m.2 1tb) volt össze-vissza 22tb írt adat. Pedig azon volt minden. Játék,torrent,újratelepítés számtalanszor. Lapozófájlokhoz nem nagyon értek. Valaki mondta,hogy ott kell keresni a "hibát". Hdd Sentinel is kb 50gb-nyi adatot ír az ssd telepítése óta a teljesítmény menüpont alatt.
    Vagy ez normális? Lehetséges,hogy már pár gb írt adattal jött ki? ( Gondolom tesztelték) S csupán eddig nem fektettem hangsúlyt az ssd monitorozására. Csak most vettem észre,mert érdekeltek a hőfokok a gépnek.

    Konfigom:
    Alaplap: Z490 Unify
    Vga: Msi Rtx 2080 Ti GamingX Trio
    Processzor: I7 10700k
    Ram: Kingston HyperX Fury 3200mhz 32GB
    Táp: Seasonic Focus Plus PX 850w Platinum
    Ssd: Samsung 970 Evo Plus 1tb m.2
    Hdd: 2tb Wd Black
    Windows: Windows 10 64bit Home 20H2

    Előre is köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák