Új hozzászólás Aktív témák

  • tasiadam

    veterán

    válasz Graphics #41451 üzenetére

    Nyilvan nem azert ismetelgetem magam, mert fiatalkori alzheimerem van, hanem mert en sem szoktam venni a farattsagot, hogy vissza olvassak 100 meg 200 bejegyzest.
    Az 500as 961a van meg, a sima 961 meg nincs. A lelalssult pl az hogy abszolut nincs mellette semmi az ssd-n, es tobb ido a win10 boot, mint egy 64 gigas osi SLC-n, pedig ugyan azok a programok vannak rajta. A hibajatol eltekintve mondom, hogy valami nagyon nem oke vele, igy hogy rendszer van rajta. 1-2-3 napig gyors az uj rendszerrel, van hogy a win10 tolto kepet sem latom, ra 1 hettel mar masodpercekig ott porog. Es a 2 kozott annyi telt el, hogy hasznaltam. Kb semmit sem rakok ra, ami gyilkolja. Nincs hatterben futo alkalmazas, nincs foloslegesen futo program az indulassa, es ilyenek. Szuz win10, avast free, vga driver es kesz. Ennyi ami indul. Es igy is bo fel perc, de inkabb 1.

    A 961 nem lassult be, csak van azert a 800as evo-kra meg pro-kra panasz, h a sebesseg leesik. Nalam egyszer 500/500, majd kevesebb. Es ha jol remlik, (lehet h tevedek!) A 970 pro ugyan az mint a 961a. A vezerjole uj, azt tudom. De nem ismerem annyira, tekintettel hogy tarolni van csak.

    [ Szerkesztve ]

    Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Új hozzászólás Aktív témák