Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz Emperor_ #26439 üzenetére

    Először is köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat.

    A finomítási javaslatokat elfogadtam beállítottam. Már olvastam korábban is ezekről, mivel első SSD-m, első körben egyből nem nyúltam bele az alap beállításokba, hogy lássuk mennyire működik hibátlanul a rendszer.

    HDS felület teszt megvolt, végigfutott hibátlanul.
    Jelenleg az alaplaphoz kapott fémpöckös sata kábellel van bekötve (mit korábban már használtam hosszabb ideig és nem volt probléma vele), de már vettem egy másik szintén fémpöckös kábelt, a tápkábeleket átmozgatom.
    Megnézem majd a fw frissítést is.

    Megpróbálom feladatkezelőben kiszűrni, hátha egy adott alkalmazás okozza ezt mindig, és az akadást mindig csak az éppen használni kívánt alkalmazásban érzékelem.

    (Nemrég egy notebookot kellett újratelepítenem, mert a windows update (Win7) folyamat folyamatosan terhelte a processzort pontosan 25%-on, és telepről használva elég gyorsan lemerítette. Egy hetet hagytam neki, hogy helyretegye magát, de nem történt meg, több nap működés után is folyamatosan terhelt, amint kilőttem a processzt, minden gond megszűnt, de újraindítás után megint futott kilövésig, persze semmit nem frissített, vagy látható (hasznos) tevékenységet nem folytatott. Újratelepítés lett a vége.)

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák