Új hozzászólás Aktív témák

  • #93794560

    törölt tag

    válasz radi8tor #24195 üzenetére

    Csak az okát szerettem volna tudni. Eddig jól mért, aztán egyszer csak rosszul. Egy sima ki és bekapcsolás után ekkora változásoknak nem kellene lennie. De mint most írtam, lehet, hogy meglesz a vétkes.

    Nem a megkezdett működési órák zavartak engem, hanem az, hogy hirtelen elfelejtette, mennyi írást hajtott végre, és hányszor volt bekapcsolva. Az lehetetlen, hogy az egyik reggel 14 bekapcsolásra emlékszik, rá egy napra már csak 3-ra. Ez így nem természetes. Egyik nap párszáz GB az írási mennyiség, másnap már nulla?

    Fenn van a gépemen a Lenovo Energy Management program, amit azért raktam fel, hogy az akku kímélése érdekében csak 60%-ig engedje feltölteni az akkut, ha működés közben a konnektorba is be van dugva. Most kivettem az akksit, és csak töltőről használom a gépet. Úgy látom, az SSD most kezd mérni. néhány napja így használtam, akkor jól mutatta az értékeket. Aztán akku+hálózati áramforrás együtt, Energy Management programmal együtt. Ekkor kezdett rosszul mérni. Most, hogy ismét kivettem, az akkut, lenullázta a mérőt, és elkezdte jól mérni. Úgy látszik, az Energy Management program megbolondítja. Most így fogom használni, és figyelni. Meglátom, jó marad-e.

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák