Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Integrale #11531 üzenetére

    Akkor csinál ilyet, ha a ThreatSense beállítások egyéb funkcióinál az optimalizálás nincs bekapcsolva. Ha bekapcsolod, akkor csak egyszer ellenőriz (pontosabban minden változáskor). Ha nincs változás (ugyanaz a program verzió fut) akkor nem.
    Ha mégsem elég, akkor valami nagyon el van állítva benne, például a ThreatSense beállításnál a kiterjesztett heurisztika is be van pipálva.

    "Az alacsony rendszerterhelés biztosítása érdekében a valós idejű védelem során a program csak akkor ellenőrzi újra a már ellenőrzött fájlokat, ha módosították azokat. A fájlok újbóli ellenőrzése a vírusdefiníciós adatbázis minden frissítése után azonnal megtörténik. Ennek működése az Optimalizálás segítségével állítható be. Ha a szolgáltatás le van tiltva, a fájlok ellenőrzése a hozzájuk való minden egyes hozzáférés esetén megtörténik. A beállítás módosításához az F5 billentyű lenyomásával nyissa meg a További beállítások párbeszédpanelt, és bontsa ki a Számítógép > Vírus- és kémprogramvédelem > Valós idejű fájlrendszervédelem csomópontot. Kattintson a Beállítások gombra A ThreatSense keresőmotor beállításai felirat mellett, jelölje ki az Egyéb csomópontot, és jelölje be az Optimalizálás engedélyezése jelölőnégyzetet, vagy törölje belőle a jelet." Idézet a helpjéből.

    Ilyenkor biztos ami biztos az egész programot alaphelyzetbe kell állítani és a szükséges beállításokat ismét (esetleg egyenként) megtenni, figyelve a működést.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák