Új hozzászólás Aktív témák

  • sixpak

    nagyúr

    Alien Covenant
    Tegnap esti előadás, szinkronos változat (faluhelyen csak ilyen van). Családias hangulat, a premier másnapján, az esti 8 órás vetítésre, nagyjából 30-40 ember volt kíváncsi, viszont láttam egy fiatalembert Weyland Yutani pólóban. :)
    Kép, hang nagyon rendben (meglepően rendben) volt, a szinkron is, bár otthon csak az eredeti nyelv+felirat kombót preferálom, ennek ellenére sem tudok belekötni a szinkronba.
    A film: nem olvastam egy spoilert sem, ezért nagy meglepiket vártam, de elmaradtak.
    A csattanó (egyáltalán lehet annak nevezni ezt a klisés szart?) egy 5 éves gyereknek is teljesen nyilvánvaló lett volna. Ennél azért többet vártam e téren.
    Első megtekintéskor nehezebben szúrnak szemet a filmbéli üresjáratok, itt viszont sajnos igen, már látom is a majdani otthoni megtekintés közben beiktatott cigi/pia/toilet szüneteket. Én egy jó 20 percet kinyestem volna még a végleges változatból.
    Gondolom az nem meglepetés, hogy Fassbender zseniális, a többi színész meg csak van. A főszereplő hölgy abszolút nem illik a filmbe, talán Ripley-t akarták megidézni?....nem sikerült.
    Pontozni nem tudok, de a film hatására átértékeltem magamban a Prometheus-t, nem volt az olyan rossz.
    Ez sem rossz, de sokkal többet vártam, ha a Prometheus 6 pont, akkor ez 7.
    Ja....a zene tényleg fantasztikus volt.
    Persze ez csak egy vélemény, nem érdemes adni rá, főleg annk tudatában, hogy nekem mindig is a Fincher féle Alien volt a kedvencem és a mai napig is az. :)

    https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

Új hozzászólás Aktív témák