Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    Filmbuzin írták meg ezeket, természetesen a Suicide Squad-ról van szó.

    Az elejétől kezdve siettették a projektet.
    David Ayer 6 hét alatt írta a forgatókönyvet, belsősök szerint még kellett volna dolgozni vele, viszont a kitűzött bemutató dátum egyszerűen nem volt eltolható a mögötte levő merchandising szerződések miatt.
    A stúdiók valójában bajban vannak a rendezőkkel, és azért is a kicsit tapasztalatlanabbakat (Ayer még nem rendezett blockbustert) fogadják fel, mert a nagyok vagy alapból elutasítóak, vagy drágák, vagy túl sokáig akarják előkészíteni a filmeket, ami elfogadhatatlan a Képregényfilm gépezetnek. (Ez amúgy gondolom a Marvelre is érthető, nem véletlenek ott sem a kis nevek.)
    A Warner befosott a BvS brandpusztító hatását látva.
    Az előbbi következménye az lett, hogy míg Ayer dolgozott az ő “edgy” verzióján, addig egy trailerkészítő céggel közösen a Warner a saját, fun-abb verzióját is összevágta.
    Mindkét verziót, Ayerét és a stúdióét is tesztelték májusban, az utóbbit jobban kajálta a tesztközönség, így végül a kettő keverékéből próbáltak szülni valamit.
    Ez több millió dolláros utóforgatással is járt. (Ezek szerint igaz volt a “more fun” szivárgás – a szerk.)
    A film jobbá tétele helyett eddigre inkább a rajta dolgozó emberek harca folyt.
    Az eddigi kritikák alapján ez látszik a filmen.
    A Suicide Squadnak 750-800 millió körül kell hozni, hogy pénzénél legyen mindenki. (Ez kicsit alacsonyabb szám, mint a BvS egy milliárdja, szóval erre valamivel kevesebbet költöttek.)

    Semmi értelme amit a Warner csinál.
    Imdb-n is már most 7.7-en áll a film és alig pontozták, nehezen tudom elhinni, hogy ez jobb lehet összességében mint a BvS.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák