Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz callmeakos #86056 üzenetére

    A mai első hozzászólásod óta gondolkodom, hogy reagáljak vagy sem és egészen mostanáig elvetettem, míg fel nem hívták a figyelmem a topikgazdás megnyilvánulásodra.

    A topikgazda nem moderátor, hanem egy olyan személy, aki
    - szívügyének tekinti az adott topikot...

    Iszonyatos szereptévesztésben vagy és nem feltétlenül a moderációs szerepkörre gondolok. Rászántam egy fél órát és megnéztem a topikgazdává avanzsálásod óta a "munkásságodat". Zéró, ismétlem zéró pluszt tettél hozzá a topikhoz, se egy javaslat se egy ötlet, semmi, nagy nulla. Nem tudom, hogy felkértek-e vagy te magad ajánlkoztál, de nagyon kíváncsi lennék, hogy mivel tudtad/tudták megindokolni a kinevezésed szükségességét.

    Ezzel szemben többek között ma is olyan dolgokat engedtél meg magadnak, ami számomra egyszerűen felfoghatatlan. Kezdted azzal, hogy gúnyolódtál egy jót a topik jó néhány tagján, amit személy szerint felháborítónak találok, mert pl. lehetett volna az, hogy a topikot szívügyének tekintő gazdaként konstruktív beszélgetést kezdeményezel a probléma megoldására, de nem. Korlátolt és szűklátókörű módon képtelen vagy annál tovább látni, hogy szerinted ez nem probléma, illetve téged nem zavar. A lesajnáló jelzőkkel viszont nincs gondod, szerinted topikgazdaként beleférnek ilyenek mint hiszti, hisztivasút, harákolás, egy olyan téma kapcsán ami megosztja a topikot és feszültséget okoz. Te pedig gondolkodás nélkül a saját érdekeidet szem előtt tartva egyértelműen állást foglalsz, ráadásul ilyen pofátlanul gusztustalan stílusban. Ha nem tudnád, elárulom neked, hogy a topic érdekei nem ezt követelnék és a gazdájaként a pártatlanság minimális alapkövetelmény (lenne).

    A Topikgazda egyik fő feladata, hogy ügyeljen a fórum alapelvei fentebb említett pontjainak, és ha van ilyen, a topik egyedi szabályainak betartására, ám saját szabályokat még a topikra vonatkozólag sem állíthat, illetve a meglévőket sem írhatja felül.

    Ugyanabban a hsz-ben amiben a hisztivasutat elkövetted, kihirdeted, hogy mostantól márpedig így legyen. Valószínűleg nem jut el az agyadig, hogy nem ezt jelenti a szerepköröd, nem ezért vagy itt, az ilyen jellegű döntéseket a közösségnek kell meghoznia, a te dolgod az lenne, hogy a megoldást kultúrált körülmények között érjük el. Kompromisszumot, mindkét fél számára elfogadható megoldást találni, ebben lehetne egy topikgazdának komoly feladata, de te erre a legkisebb erőfeszítést sem tetted meg. Sőt. Az már igazából majdhogynem másodlágos, hogy se összefoglaló se semmi nem készült a kinevezésed óta, de még csak szándékát sem látom, hogy bármi is készülne...

    Tisztában vagyok vele, hogy túl sokat nem remélhetek, de fontosnak találtam mindezeket leírni, azon okból kifolyólag, hogy nem elég, hogy a tétlenségeddel abszolúte semmit nem teszel hozzá a Filmvilághoz, de amit teszel, azzal még mérgezed is a dolgokat. És ez szerény véleményem szerint megengedhetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák