- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Draft day 10/10
Nem nézek NFL-t,nem vagyok szurkoló.De ehhez a filmhez,nem kell annak lenni(bocs .LnB,de attól még nekem is tetszett és magával ragadott Mert szerintem bárkit magával tud ragadni,akit kicsit is érdekel a sport.Főleg ha ilyen fajta rendszerben zajlik a kiválasztás.
Szerintem ilyen egy jó film.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz callmeakos #51308 üzenetére
Dehogynem.
Eastwood miatt azért bizakodom.
-
vj0c1
aktív tag
Ennek a szinkronos változatát be lehet szerezni valahonnan?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
bok92
addikt
Esti program: Az emlékek őre. Remélem nem lesz olyan borzalmas...
-
Bad Pritt
félisten
Holtodiglan... Nem mondom, hogy az év filmje eddig, de hogy én nem láttam ennél jobbat idén, az is biztos.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
pohár
félisten
X-MEN Days Of Future Past VFX Breakdown by Digital Domain
nem rémlik, hogy lett volna már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
válasz haypro #51315 üzenetére
Bővebben hűha... nem lehet róla spoilermentesen írni, nem tudom olvastad-e a könyvet (én nem). Lehetne itt dóbálózni közhelyekkel, tökéletes színészi játék, feszes cselekmény, fantasztikus rendezés és operatőri munka, de ezekkel nem lehet leírni ezt afilmet, iszonyatosan okos lett elejétől a végéig.
Kezdjük ott: Tyler Perry színészkedik. Végre van egy rendező, aki rávette a csávót, hogy rendes színészi játékot csikarjon ki magából, hatalmas respect érte. De tényleg mindenki zseniális, főleg a két főszereplő, Afflecknek nagyon érett, árnyalt játéka volt a film egészében.
Ami elképesztő, az az, hogy minden előzetes anyag a filmről megvezetés, az egész csak a jéghegy csúcsa, 10%. Kezded érteni, összerakni a mozaikdarabkákat, bumm!, éles váltás, teljesen más irány, változik az egész képe a filmnek, majd bumm!, újabb szereplő, újabb váltás, aztán bumm!, még egy, teljesen kifacsarva otthagyva a nézőt. Több, mint két óra a film, de nézeti magát, pörögnek a fogaskerekek, alkalmazkodsz, ahogy a szereplők alkalmazkodnak, nagyon-nagyon feszes a vágás, jó ütemű az egész film, mindig van valami, amivel lehet foglalkozni, nincs érdektelen szereplő, minden elejtett félmondat üzenetet hordoz (csak a két nyomozóról lehetne oldalakat írni), tele van az egész film szimbolikával, rejtett jelentéstartalommal, odapörköl rendesen a nyugati felfogásnak minden téren és egyáltalán nem szájbarágós, bántó vagy érdektelen, egyszerűen csak megmutatja, kimondatja és kész, a nézőre bízza, majd ő eldönti, mit gondol. Bántóan okos film, a régi fincheri vonalból, Játsz/ma, Harcosok klubja, Hetedik filmekhez közelebb áll, mint az utóbbi három alkotásához. Tökéletes élmény volt, Grand Budapest Hotel mellett magasan a legjobb idén.Ráadásul reménykedtem benne, hogy nem lesz előtte Interstellar előzetes, nem is lett szerencsére, de volt Kill the Messenger, várós nagyon és November Man, amiről nem tudom mit gondoljak, Brosnan is feliratkozott a nagy visszatérő öregek várólistájára. Húzzon sorszámot szerintem...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #51317 üzenetére
érdekes, egy hete még egyik trailerje se ment a filmeknek
pedig utóbbira kíváncsi vagyok, hogy mi is leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Miért zseniális David Fincher?
Érdemes megnézni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #51320 üzenetére
a 3 Days To Kill? hát na majd kiderül... bár ezt én sem láttam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
tibi!!!!
ezt is látnunk kell moziban!!
force maejure...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bok92
addikt
Az emlékek őre
Egy délutáni filmnek elmegy, de moziban ezt nem érdemes megnézni. Az első fele még nem is volt rossz, de utána olyan semmilyen lett. A film nagyon hasonlított egy éhezők viadala+ a kiválasztott kombinációjára, rosszabb megvalósításban. Kár, mert állítólag könyvben nagyon jó...
10/5
Azt csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy siralmas a jelenlegi filmkínálat...
-
törölt tag
Figyelem, felhívás következik! Senki nem menjen moziba mostantól, mert "véletlenül" leadhatják az Interstellar előzetesét...
-
aizen92
addikt
válasz #54715584 #51331 üzenetére
Nem megyünk be előzetesre, nálunk ez az új tactic. ( vagy amit múltkor csináltam, hogy kisétáltam ( futottam ))
Engem nem érdekel, ezt megoldom én, de miért kell direktbe beszúrni egy gifet amikor tudja jól....
Tipikus troll, akit most úgy megetettem, hogy napokig jóllakott."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz #54715584 #51334 üzenetére
de nem érted? komolyan nem?
LINK nézd ezt. [link] és odaírva, hogy mi, nem pedig beszúrva egy JELENET a filmből. Komolyan nem érthető mi a baj ezzel az egésszel? És az se tűnik fel, hogy direkt trollkodik?
Most akkor a Spoilert lehet direktbe írni, minden előzetes figyelmeztetés nélkül? NEM.
Tudod miért? Mert SPOILERES a trailer. Én meg nem akarok róla tudni. Szerintem érthető. "Téma tudnivaló: ha spoilerezel, írd ki a poszt elejére"plz.nemár. TE ne!
(#51337) Pearce: Nolan film. Mindig így csináltam eddig, no trailer és álleejtős élmény minden filmje végén.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Pearce
aktív tag
válasz Bad Pritt #51329 üzenetére
Akkor SPOILER
Igen és elméletileg ez egy robot.SPOILER
(#51336) aizen92
Mondjuk sztem ezt felfújjátok, hogy semmit nem tudni. 165 perces lesz a film, most ha minden előzetest eddig megnéztél volna, akkor is max. 3 perc az, amit eddig tudnál róla, hisz mindegyik előzetesben van olyan jelenet, amit az előző trailerben is láttál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aizen92 #51336 üzenetére
Jól van, mielőtt még valaki azt gondolná szándékosan trollkodom, komolyra fordítva a szót: már amikor megláttam a teaser trailert, akkor tudtam, hogy ezt a filmet meg akarom nézni, és az eddigi előzetesek alapján még jobban szeretném. Lehet számotokra spoileres a trailer (ami elvileg nem lehetne), számomra nagyjából felvázolta a történéseket, főleg, hogy olvastam több interjút is Nolannal, ahol konkrétan elmondja, mi az egyik fő cselekmény. Aztán bármi történhet (lásd The Signal, az elején tudtam mi fog történni, mégis beszippantott az egész és az egyik legjobb alkotás számomra ebben az évben, pedig annak a trailere bizony erősen spoileres)
Másrészt az egyik kedvencem a sci-fi műfaj, abból is az űropera, így ha jön egy ilyen film, az kötelező a listán, és jöhet bármilyen infó.
Az előzetesekből még nem tudod összerakni, hogy mi is lesz a filmben, bármivel meglephetnek, ez nem egy olcsó vígjáték, és a marketing is dolgozik ezerrel, egy ekkora alkotásnál pedig igen csak odafigyelnek arra, mit adnak ki a kezükből és mennyire lehet spoileres.
Persze, különbözőek vagyunk, sokan nem így gondolják, én azért szeretem tudni, hogy mi az, amit majd megnézek, mert nem egy név miatt fogok megnézni valamit. (Gyorsan szembe is köpöm magam: de, Jamin Winans és Tom Ford a 2 név, amire gondolkodás nélkül igent mondanék)Velem is megesett számtalanszor az elmúlt 7-8 évben itt a topicban, hogy belefutottam a spoilerekbe, konkrét leírásokra, végződésekre. Egy idő után az ember hozzászokik. Szóval egyelőre nekem úgy tűnik, hogy hiszti van meg struccpolitika, csak a fejek még nincsenek a homokban. Persze nem szép dolog spoilerezni meg animgifeket beszurkálni, de hát ez van, tudsz ellene tenni? Tudsz, mész a moderátorokhoz utólag, vagy nem olvasol mindent a topicban
Lehet nyugodtan majomkakit dobálni egymásra, csak semmi értelme
Trollokat pedig nem etetünk
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
válasz #54715584 #51340 üzenetére
"számomra nagyjából felvázolta a történéseket"
Plusz a script pár oldala is kiszivárgott néhány hónapja.
"Az előzetesekből még nem tudod összerakni, hogy mi is lesz a filmben, bármivel meglephetnek."
Na igen, főleg, hogy a film második feléből nem is mutogatnak nagyon semmit.
"egy ekkora alkotásnál pedig igen csak odafigyelnek arra, mit adnak ki a kezükből és mennyire lehet spoileres."
Itt szerintem inkább Nolan keze van bent a dologban, hogy ne lőjenek el konkrét dolgokat.
Ugye köztudott, hogy a filmek előzeteseit külön cég csinálja, nem az, amelyik a filmet is készítette.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz #54715584 #51340 üzenetére
Ez most ilyen felkapott rinya a részemről. Erre + az animgifekre vagyok háklis( de azokra nagyon, főleg hogy rohadt nagy adatforgalmat generálhatnak a mobilneteseknek ) és ezt akarva akaratlanul nem tudod nem elolvasni, ez odamegy a pofádba, kikerülhetetlen. Mert az, hogy beleolvasok egy hsz-be az az én bajom, vagy végignézem az egyik linket....
Tudom, hogy kicsit infantilisnek tűnik, de most ilyenem van.
békA
film meg novemberben lesz.... egyértelmű hogy egy héttel előtte nem nézek be ide, de ne kelljen már 1 hónappal ezelőtt ezt csinálni....
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
válasz aizen92 #51342 üzenetére
Eddig is béka volt, no problem
És sajnos ez tényleg annak a baja, aki belefut ilyenbe, de majd pár év múlva már csak legyintesz ezen isÉs ami nagyon-nagyon off: céges netem van, nagy forgalmi korláttal, mégsem használom ki, de most már tudom, hogy animgifeket kell nézegetnem, bár úgy tűnik 9gag erre még mindig nem elég
-
ígyvanferi
addikt
Azt egyébként honnét tudjuk, hogy egy-egy jelenet a még ezidáig ismeretlen filmből olyan hűdenagy spoiler lesz, vagy csak néhány, viszonylag lényegtelen képkocka? Leegyszerűsítve: az, hogy beszúrok egy képet egy autóról random filmből vagy ha leírom, hogy (tényleg SPOILER jön!)
BW a 6. érzékben egy szellemaz egyformán spoiler? Költői a kérdés egyébként, csak, hogy érezzétek a dilemmám. -
devil-k
nagyúr
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
spammer
veterán
válasz aizen92 #51342 üzenetére
Dehogy rinya, teljesen normális reakció. Nehogy már 2014-ben, egy filmes topikban még magyarázni kelljen a spoiler fogalmát. Mindenki azt néz meg, azt olvas el előre, amit akar (kiszivárgott script, OMG), de attól még nem kell mások szórakozását elcseszni, hogy direktben, meg jelölések nélkül toljuk be a spoilereket. És igen, ehhez elég egy képkocka, vagy akár egy sornyi leírás is, ha az éppen olyan jelenet(ről szól).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest