Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz ígyvanferi #43385 üzenetére

    Number one filmélmény. Nem a legjobb film és nem is a kedvencem, de előtte volt egy Gyűrűk Ura 3, ami odab*szott rendesen, azóta meg gyakorlatilag semmi. Mikor először láttuk moziban, oylan egyedülálló volt (igazából még ma is az), hogy letettem a hajam. A 3D-je pedig tökéletes volt, az IMAX képe tűéles, a hangok patent módon szóltak és ehhez viszonyítási alapom is van, mert midnen létező verzióban megnéztem moziban anno, ég és föld volt a különbség az IMAX és mondjuk egy 2D szinkronos változat között.

    (#43387) Tibiajax: Komoly.

    (#43388) Pali1119: Miért lenne erős? Számolj 15 dollárral, az volt akkoriban nagyjából az átlag 3D jegyár és nézd meg hányan nézték meg moziban. Gondolom mindegyiküket megvezették.
    A Grand Budapest Hotel valóban egyedi. Az Avatar nem volt az? De igen. A különbség csak annyi, hogy bezsebelt 4-5 milliárdot és emiatt utána úton-útfélen minden hülye 3D filmet akart forgatni. Emiatt lehet utálni, mert most a béka segge alatt van a 3D megítélése (jogosan) és nehéz lesz innen összeszedni. Hajlandóság sincs rá. Hidd el, ha egyszer egy Wes Anderson film fog kasszát robbantani, hirtelen mindenki megtalálja a vonalzóját és szimmetrikus jeleneteket forgat, meg zsírkrétával kiszínez mindent, hogy csiricsáré legyen a filmje.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák