Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Tibiajax #38466 üzenetére

    A 3D-nek egy kifejező eszköznek kéne lennie, az IMAX-nek meg egy formátumnak, ahol minél tökéletesebb élményben tudjuk élvezni a filmeket.
    Na most ehhez képest a 3D lett a formátum, az IMAX meg mondjuk platform, ahova minél kisebb ráfordítással minél nagyobb nyereséget tudnak elérni, mivel a legtöbb ember, ha teheti, ott nézi meg, pedig azon kívül, hogy nagy a vászon, semmi pluszt nem ad.
    Most mondhatnám azt, hogy csattanjunk föl IMDb-re és nézzük meg, az elmúlt időszak IMAX-es filmjei közül melyik használt IMAX kamerát, tehát melyek azok, amik 100%-ban kihasználták az IMAX élményt, amit a reklámok annyira nagyon hangoztatnak. Vagy kicsit tágítsuk a kört: a Cameron-csapat által fejlesztett Pace Fusion technológiát hány film alkalmazta az Avataron kívül? Talán a nem sok és a semennyi között van ez a szám.
    Nem csodálom, hogy Cameron kiakadt már többször is, mert a dömpingben teljesen elmosódik a határ a minőségi termékek meg a Titánok harcához hasonló jószágok között és ez az IMAX-re meg a 3D-re is igaz.
    Tényleg nagyon jó volt a böszme nagy vásznon nézni a Thort, Skyfallt meg az Avengerst, de a kép minősége valami elképesztően ocsmány volt a Hubble 3D-hez képest (full IMAX-kamerával vették fel).

    (#38469) Pali1119: 2K "csak", ezért nem volt nálunk IMAX-ben az Oblivion, ami az első 4K film lehetett volna. Aztán nem lett.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák