Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz #54715584 #2216 üzenetére

    Az Inceptionnak pont az az erőssége, hogy elhiteti az egyszeri nézővel, hogy ő most egy nagyon bonyolult filmet látott és értett meg. Valójában pedig egy faék egyszerűségű film amiben mindent az emberek szájába rágnak. De ezt a mai, popcorn filmeken nevelkedett emberek nem is vették észre. Mint ahogy a filmben lévő ordas hibákat sem.
    Egész egyszerűen egy nagyon jó recept alapján elkészített film. Sajnos a receptnél nem az íz volt az elsődleges szempont, hanem hogy minél többen megvegyék az alapján elkészített terméket.

    Hogy lehetett volna jobb?
    Pl kihagyják az akciójelenetek 90%-át és ezt az álom az álomban való dolgot amit megspékeltek azzal, hogy a végén ami a való világban 1 sec volt az az álomban pedig már vagy 1 nap. Persze ezzel is le kellett volna mondaniuk a látványos elemek 90%-ról.
    Maga a történet sokkal jobb lett volna tőle, de a kutya sem nézte volna meg mert az embereknek csak az a lényeg hogy látvány legyen meg akció.

    Ez a film csupán a pénzről szólt. 20 olyan filmet felsorolok kapásból ahol bár fontos volt a pénz, de nem rendeltek mindent az alá és mégis sokkal jobb lett mint az Inception.

    Amúgy meg mivel félig álomvilágban játszódik a film ezért bármit megtehettek volna az álomban. Ehhez képest nagyon fantáziátlan lett az egész film. Sok látványos elemet bele lehetett volna csempészni. De a készítők fantáziája sajnos csak a lövöldözésekig meg a lassított jelenetekig terjedt. :(

    [ Szerkesztve ]

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák