Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz oriic #161814 üzenetére

    Nimona (2023)

    Hoppá! Na ezt nem láttam jönni! Mármint de, a trailert még anno, bár el is feledkeztem róla, aztán most olvasva a kommented eszembe jutott, hogy nocsak volt egy ilyen is, meg kéne nézni... és milyen jól tettem!

    Remekül szórakoztam rajta, a VO kiváló, főleg Nimona hangja (Chloë Grace Moretz) szuper, de a többiek is jók. A stílus, ez a rajzolt-animált középkori cyberpunk egyveleg egyszerre bizarr és érdekes. A humor frappáns, a párbeszédek nincsenek túlgondolva, de itt most nem is ez volt a cél. Nimona különböző animációi mind-mind szórakoztatóak, kiváló munkát végeztek a szórakoztató arcmimikájának megrajzolásával. A zene is passzolt a jelenetekhez, a történet nincs túlbonyolítva, de talán most egyszerűbbnek, jobb is volt így.

    Nimonában azt lehet kedvelni, hogy tényleg nem akar többnek látszani, mint ami, viszont azt megfelelő ütemben hozza a néző részére. Kár, hogy a végére átmegy emoba, sajnos ez a film is kigáncsolja saját magát a végére, de túl szép lett volna, ha minden stimmel, nem?

Új hozzászólás Aktív témák