Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Mint a topik önjelölt James Bond szakértője itt a megfejtés a címre:

    James Bond: No Time To Die / Nincs idő meghalni (2021)

    Szóval egy korábbi trailernél már írtam hogy a film a Dr. No átiratának tűnik, és most megnézve az is. A címet így kell értelmezni: Dr. No - Time to die. Szóvicceltek vele. Nyilván a magyarnak semmi értelme 100% hogy olyan fordította aki nem látta az eddigi filmeket így ezt az utalást se tudta megfejteni. A Dr. No volt az első James Bond film 1962-ben, és tudva a mostani hercehurcát hogy 25. JB film, utolsó Daniel Craig, lehetett tudni hogy nagyot akarnak gurítani. Tekintsetek úgy rá hogy Dr. No a kezdet és a vég. Kb a film is ezt adja vissza, az eddigi Craig rebootok is bőven merítettek az előző 20 filmből.

    A film már nem sikerült ilyen szellemesre. Nekem a legrosszabb Daniel Craig változatai közül pedig a Quantum csendje se volt nagy eresztés.
    Nagyon hosszú, sokszor unalmas is volt. A "főgonosz" teljesen súlytalan, pont úgy mint a visszatérő Blofeld is.
    Az akciók se voltak nagy számok és valahogy nekem a hangulat se jött át. A főgonosz filozofálásai egyáltalán nem illettek a filmbe.
    Zenékben szinte semmi. Még az ikonikus JB dallam se volt?
    Ja az külön vicces volt hogy Ana de Armast hogy besztárolták egyes helyeken aztán szerepelt vagy 3 percet :DDD

    Ha már ti is írtátok a kedvenc JB filmet, itt az enyémek: akciófilmként - A magányos ügynök (1989), a retro vonalról - Oroszországból szeretettel (1963), Goldfinger (1964), modernekből - Casino Royale (2006)

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák