Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Legutóbbi termések nálunk:

    The guard

    Voltak remek pillanatai, Brendan Gleeson zseniális.
    A filmet sokan ajánlották, sokan dicsérték, így kicsit többet vártam tőle, de egyszer mindenképp érdemes volt megnézni, nem egy szokványos vígjáték. Legyen 7/10

    Er ist wieder da
    Elképzelésem nem volt, miről szól a film, szándékosan nem néztem utána. Az utóbbi idők egyik legjobb filmje, helyenként parádés, mint vígjáték, helyenként teljesen letaglózó, torokszorító. A film felépítése is roppant ötletes és helyenként nagyszerű operatőri(?) megoldásokat tartalmaz.
    Mikor legelőször jelenik meg élő adásban és hosszú ideig meg sem szólal, instant libabőr volt, az a jelenet nálam ment is a klasszikusok közé. Hasonlóan emlékezetes pillanat volt, mikor az idős asszony felismerte és így kvázi kiderült, hogy ő valóban az igazi Hitler.
    A vége is kellőképpen ütős volt, de az azt követő jelenetsorok, bevágott, valódi felvételek teljesen a földbe döngöltek, egyszersmind ráébresztettek arra, hogy ez baromira nem vígjáték volt.
    9/10 és nem most láttam utoljára. S megyek, beszerzem valahol a könyvet :K

    Deadpool 2
    Biztos, hogy az én készülékemben a hiba és nekem voltak túlságosan nagyok az elvárásaim (a minap említettem, az egyik abszolút kedvencem az első rész), de én többet vártam/reméltem.
    Jól szórakoztam, élveztem minden percét, tetszett a sztori is, de nálam elmaradt az első résztől.
    Mindenképpen lesz újrázás, benne van a pakliban, hogy másodjára jobban bejön, több kitekintést tetten érek, addig marad 7/10.
    Megj: a vágatlan változatot láttuk, talán a mozis változat jobban ütött volna.

    Domino karaktere viszont egészen parádés, zseniálisan kitalálták (és jól kivitelezték).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák