Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Mik76 #113829 üzenetére

    Az alsó/felső ponthatárok meg megint egy jó kérdés, hiszen ha komolyak akarunk maradni, nem is adunk pontokat a perifériákon. Tehát, szerintem, az 1-2 és a 9-10 pontok komolytalanok, vagy teljesen érzelmi alapúak.
    De az is igaz, hogy ha magadban elkönyveled, hogy 1-2 és 9-10 filmek nem léteznek, akkor ésszerű ezeket a lépcsőfokokat kivenni a mércéből, és a fennmaradó 3-8 területet kell felosztani 10 részre. Ez pedig erősen relativizálja a pontozást.
    ***
    King nálam úgy a 2000 évek körül teljesen kiesett. Igazából nem is tudom, hogy vannak e új művei. A Setét Torony is régi írása, hiába most lett megfilmesítve. Szeretem, illetve szerettem, a kalsszikusokat meg olvastam is, kb 15-20 kötetet tőle.
    Clive Barker esetleg, hogy a témánál maradjunk? Nagyon beteg, de tényleg csak könyvben ajánlanám. A filmek nem adják vissza azt, amit Barker papírra vetett, még akkora mértélben sem, mint SK esetében. Talán, a Hellraiser sorozat az, ami kellőképp beteg, és a maga idejében cult movie lett belőle. No meg, a Hellraisereket nem olvastam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák