Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz Bad Pritt #110451 üzenetére

    Van benne valami. Idekivankozik meg a 300, Prince of Persia, Lovagregeny. Sokat tettek a kategoria hanyatlasaert... :)

    Sose felejtem el mikor az mpc-nel toltuk a Prince-t, athivtuk vacsorazni a nejem egyik baratnojet aki eppen tortenetesen egy irani (perzsa) pasival jart akkor eppen. Szegeny csavo annyira boldog volt hogy igazi nagy film keszul Perzsiarol... Hiaba mondtam neki hogy az elvarasokat azert ne tegye tul magasra, teljesen odaig volt.
    :)

    Mas.
    Ready Player One

    Szerintem teljesen elvezheto volt. Ettol a filmtol nem hiszem hogy tul mely mondanivalot kellene varni. Valamennyi van benne, boven eleg is. Porgos, vicces, kalandos kis marhasag az egesz. Ettol a filmtol komoly mondanivalot varni kb ugyanaz lenne mint az Indiana Jones I.-tol.
    Lefogadom hogy rengeteg utalasrol lemaradtam, igy is boven lattam/hallottam beloluk.
    Jot rohogtem mikor nagy nehezen a csavo a verfolyambol bemenekul a 237-es szobaba. :D Tutira tul oreg vagyok mert korulottem senki nem ertekelte a fordulatot. Sok volt a fiatal, valszeg nem is lattak vagy olvastak a Ragyogast. Kb az a szint volt a poen mint a Nagy Durranasban amikor a vegen a repulogep hordozon lebucskazik a csavo a lepcson es bele esik a fogorvosi szekbe es a doki egybol kezdi is furni mikozben bekerdezi hogy -Biztonsagos??? (A`la Marathon Eletre Halalra).
    Szoval szerintem annak aminek keszult teljesen jo volt, latvany rendben, sot....
    8/10

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák