Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Tibiajax #12154 üzenetére

    Egyébként meg is ragadom az alkalmat és kikelek magamból, mert számomra ez kezd egyre jobban elfogadhatatlanná válni. 2009-et írunk, papíron egy viszonylag fejlettebb, európai unióba tartozó kis szar ország vagyunk, és mai napig a legócskább kópiákat képesek megkapni az ország vezető filmszínházai a nagy filmekből. Vadonatuj alkotások, a leghiperszuperebb kamerákkal meg technologiákkal veszik fel, erről olvasunk nap mint nap, várjuk mint a megváltokat, erre mi jut nekünk?? 1200-1300/koponya forintokért beülhetünk a kényelmes székbe és nézhetjük a hihetetlen szar képet, meg hallgathatjuk a fülsüketítöen feltekert de egyébként szintén egy igénytelen hangot. Szép maga a terem, jók a fotelek, megvannak a 800 meg 1000 huf-fos kukoricák mellé, tehát a köritéssel nincs itt nálunk gond, de ha ezek után nekem valaki elkezd pofázni ilyen technikával felvett fasza új filmről, akkor az magára vessen amit kap. Elegem van ebből ma már rohadtul.
    Olyan pénzeket elkérnek egy szaros moziért, h hihetetlen, fejenként 1300pénz, számoljuk ki, mennyi bevétel az csak előadásonként, mégha nem is teltház. És ennyire futja.
    Egyetlen egy rohadt digitális kópiára se.
    Az usában a 80-as évek elején jobb minőségben tolták a filmeket a thx mozik, mint nálunk most a legnagyobbak. Milyen lehet akor most náluk?? És nálunk mikor lesz egyáltalán egy valóban olyan kép és hang, ami után nem fogom sajnálni a lovét amit otthagyok és ugyanugy jövök ki mint anno az első házimozis élményem után, végre mondhatom azt h ez odabaszott most, egy élmény volt..

Aktív témák