Új hozzászólás Aktív témák

  • dtrms

    aktív tag

    válasz Szigma70 #1880 üzenetére

    Elvileg idei újítás, hogy akkor, abban a pillanatban rúgja a labdát a játékos amikor megnyomod a gombot. Tehát ha a labda rossz pozícióban van, de te lövést nyomsz, ugyan késleltetve történik meg a lövés, mivel idő az hogy belerúgjon, viszont jó szar lövés lesz mert a labda rossz poziban volt. Idén szerintem sokkal jobban kell figyelni arra, hogy ki milyen lábas és hogy hol van a labda a rúgás pillanatában. Valamint a TF is érdekes, mert ad pluszt, de sokkal lassabban töltődik be így nem lehet minden szar helyzetnél használni. Én azt érzem, hogy inkább 1-1es szitukban vagy távoli lövéseknél van értelme. Van hogy két ember között el akarom lőni TF-el és mire felmegy a zöldre már oda értek és blokk.

    Én egyébként pont az ellenkezőjét érzem azoknak amiket leírtál. Nálam valahogy iszonyatosan kijön a sebesség. Volt olyan meccsem, hogy Vardy 5-öt vágott nekem, mert mindegyik védőm lassú volt és egyszerűen szétfutottak. Hátravont védekezéssel és helyezkedéssel meglehet fogni az ilyeneket. De ha valakinek pl Ndombele, Ndidi, Sissoko középpályája van és mindenkin mondjuk egy enginge/anchor lap, akkor szívás. Nagyon nehéz megfogni őket és full terület védekezést kell alkalmazni, különben esélytelen.
    Nekem is kicsit több mint 100 meccsem van most, 70%-ban DR.
    Viszont az tény hogy szerintem idén használható egy két lassabb játékos is. Pl egy CDM-es felállásnál, ha van 2 gyors CM akkor belefér, hogy lassú CDM legyen. Legalábbis én maximálisan ezt érzem. Nekem a CAM volt lassú nagyon, de nem éreztem hátrányát.

Új hozzászólás Aktív témák