Hirdetés
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi, ASUS, és TP-LINK routerekhez.
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
-
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
Kristof_94
veterán
Ndidi elég komoly! Mennyi lesz vajon? 80k?
-
Readonly2
tag
Jön az első patch boxon.
1, kiváncsi leszek milyen lesz így
2, azért vicces, hogy konkrétan a megjelenés után alig 1 héttel már foltozni kell -
eM'82
őstag
válasz
Kristof_94 #2152 üzenetére
Vagy 100 kezdetben. PL játékos.
Kristóf: drukkolj. Vettem vagy 8 Jovic OTWt :D
Megnéztem: 14et :D[ Szerkesztve ]
-
eM'82
őstag
válasz
Kristof_94 #2157 üzenetére
Tudom, csodálkozom is. A tegnapi eredmény után abban bízom hogy több szerepet kap majd.
És én még azt hittem a Barca lesz gyenge.
Ez a mostani Real Madrid über gyenge. Hazard is csak árnyéka önmagának. Aztán lehet tavaszra tartalékolnak ismét :).21db-nál megálltam. Várok max 2 hetet, aztán legfeljebb bukóval eladom. Ha nem is lesz informja, OTW SBCbe kellhet majd, és volt amit 18kért vittem el. Meglátjuk.
-
Szigma70
addikt
-
arpo04
őstag
Tavaszra ha tartják ezt a szintet és marad Zizu ők már nem lesznek sehol versenybe. Néztem a meccset és örülhetnek az x-nek. Ramos bizonyítja, hogy nem klasszis védő. Mind két gólnál vastagon benne volt. Anno ilyen bakit egy Maldini-tol sose láttam. Ezért is nevetek a különböző statokon amit in game kapnak a játékosok.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
blasi0
csendes tag
válasz
s0p0q0r #2161 üzenetére
Nyilván, a kérdésem igazából csak azért merült fel, mert múltkor írta valaki, hogy a török sbc-nél is egész jól lehetett halászni a zavarosban, de akkor sem, és most sem tudtam játékost felszedni a piacról (tudom, sokan mennek rá, de azért közben 1-1et csak el lehetne csípni).
Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy másnál mi a helyzet pc-n, totw kisegített sikerélménnyel, Ndidi, Mahrez, Zapata is forgott most kicsit, kis haszon lett azért
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Gnabrynak mikor szállt el ennyire az ára?
Vasárnap vásároltam vissza 18500-ért, most meg szinte nem lehet kapni 45k alatt -
ProgenXL
őstag
Durva hogy Adama csak úgy mint a 19ben itt is mennyire OP.
2:0-nál félidőbe hoztam be és 2:3ra fordítottam. gól+gólpassz vele. Mondjuk van is ára hiába silver. Tökmindegy hova teszi az ember. Előre támadónak vagy egyel hátrébb középpályára. Mindenhol ott tud lenni.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
getdizzy
aktív tag
Ismeros amiket irtok a boostolt jatekosokkal kapcsolatodan
Bakambuban van valami ellene nem tudok mit tenni, ellok fellok mindenkit
Taxeira szintugy
Sajnos ami nem tetszik hogy ha valaki gyors az a egyben jol is szerel nem ertem mi az osszefugges...
Szoval a handi nagyon benne van iden is
viszont az uj patchel lassult a jatek szerintem es valamivel jobb is lenne. -
dtrms
aktív tag
Vicces, hogy még mindig nem sikerült egy walkoutot se nyitnom
Illetve 5-6 kivétellel boardosat se. Most gondoltam már csak azért is megcsinálom a BL-es MM-et. 20k-ba került a két Bayernes miatt. És a legjobb egy 80-as Bakayoko.
Imádom ezt a gamet -
Szigma70
addikt
Peccs után megszűnt az örök fitnesz?
Ps4
-
Readonly2
tag
-
#Wiall#
tag
Tudnátok tanácsot adni hogy a bpl csapatomba kit rakjak RB-be Ez a Doherty lap használható lehet shadow-val ?
-
K.J
senior tag
Kicsit elcseszték ezt a squad felületet.
SBC szerkesztésnél, ha cserélném a játékost egy másikra, csak az látszik milyen statkülönbségek vannak közöttük.
Így elég nehéz megfigyelni, hogy eleget teszek-e egy adott cserével a kritériumoknak.Nyugtassatok meg, hogy igazam van és nem én vagyok bamba!
-
ProgenXL
őstag
Ha nem tudnám hogy a játék szivat akkor most kapust cserélnék
videó
Amúgy tényleg működik a fitness glitch. A játékosok persze fáradnak meccs közben de a következőre is frissen mennek.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Jinxb1rd
addikt
Most néztem meg egy videót erről a fitness glitchről. Tehát egész addig működik, amíg a kispadról valakit nem rángatunk be a csapatba. Akkor ezért volt az hogy simán ment a game egészen addig, míg egyszer csak eriksont be nem raktam a csapatba... De ezt a feltételt senki nem mondta itt.
[ Szerkesztve ]
We went through a waterslide of success. And all these punk kids were at the bottom, in the little kiddy pool, not knowing that ..Oh my god.. Freak of nature is coming down the water slide at 95 mph butt naked fully vasolined from head to tippy toe. Ready to knock every single little kid out...
-
LendvaiFeri1
addikt
Joao Félix gyerek mennyire használható idén? CAM poziba kéne valaki, rá gondoltam, de elég drága a kölök.
Ha a Magyarságot abba a helyzetbe állítanák, hogy választania kellene ennek a békének az elfogadása, vagy aláírásának visszautasítása között, úgy tulajdonképpen azt a kérdést kellene feltennie magának: legyen-e öngyilkos azért, hogy ne haljon meg?
-
Hazli17
tag
Nem mondom, hogy spanyol viaszt találtam fel, de szöglethez egy kis javaslat akinek nem megy:
Ráváltasz a játékosra akinek szánod a labdát. Az 5ös sarka és a 11es pont közé állítod a jelet, kb 2-3 báros erősséggel beadod és ods mozgatod az embert, majd fejelsz.
Nekem ez bejött. Sokratisra játszom a labdát. Ő elég magas és nálam ügyesen befejeli. -
marcess
aktív tag
Volt egy kis mázlim a div-riv packokkal (még jó, hogy nem a 40k coint vettem ki)
Ennek örömére fejlesztettem egy kicsit a csapatomon ami [link] így néz ki jelenleg, vélemény? -
sz_abika
addikt
Valahol nincs elfekvőben egy Chromeos egér shortcut macro valakinél? Istenért nem találom, de még a nevét se, a snipe pedig analóg módon reménytelen. Az 1hournél rányomott oké is késő már újonnan.
PSN: xszabikax
-
Edgar2621
őstag
Srácok milyen chem lappal használjátok POTM Pukkit? Én a snipert és a huntert néztem ki, azokkal elég jó boostot kapna. Mivel működik leginkább?
XO: Gollami26
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi #2197 üzenetére
Ehhez a felálláshoz így mit szólsz, mint bundes szakértő?
[link]
Van egy untrade Comanom is, de nem tudom, hogy ő ST-ben milyen lenne. Esetleg Gnabry és Perisic még cserélhetnek...
Köszi
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [nexplo:] CSX 2x8 GB DDR3 1600MHz rampár eladó! Dualban mennek és hibátlanok.
- Renault, Dacia topik
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- [Re:] Prémium üzleti laptopok 1 év garanciával már 49.990 Ft-tól | notebookdrsziget.hu
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nikon AF-S 200-500mm f/5.6E VR ED IF objektív
- ASUS GAMER, I5-7400 CPU, 16GB DDR4, SSD + HDD, MSI RX470 4GB VGA, GARIVAL
- Dell Latitude e5470 FullHD IPS, i5-6440HQ (QuadCore), AMD R7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, WWAN 4G LTE!
- ASROCK GAMER, FX 6300 6 Magos CPU, 8GB DDR3 SSD + HDD, 2GB / 4GB VGA, GARIVAL Frissen telepített Win
- Aerocool LUX 650W RGB Bronze
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: Interton Kft
Város: Budapest