- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
- Több mint 100 nyelven fordít valós időben a Cisco Webex
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Netflix
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Linux - haladóknak
- [Re:] A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- DIGI internet
- Huawei B525 router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aliexpress tapasztalatok
-
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
clizer
tag
válasz
Expendable #1100 üzenetére
Várom a véleményezést!
-
Jamesford
csendes tag
Üdv Mindenkinek !!
Arról van info, hogy mikor lesz az első WL hétvége?
PSN: otto880912
-
Geradossz
aktív tag
A coin boostos hisztim visszaszívom. Letelt az 5 darab 500-as és folytatta a 11 darab 1000-esel.
-
akooos
veterán
-
Geradossz
aktív tag
Amúgy ha akar valaki játszani friendlit PC-n írjon privátba. Meg kéne csinálni a firendlis küldetéseket.
Amúgy van egy új intsukció cdm-eknél, de nem igazán akar úgy működni, ahogy szerintem kéne neki. -
akooos
veterán
Negyedjére dob ma ki a webapp. Nem értem mi a baja.
Elment amúgy De Bruyne 300-ért, pedig van kirakva 250-ért is. Na mindegy, befejezem az sbc-ket, aztán készül a csapat
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
veterán
3 győzelem és 2 rage quit vereség után a DIV5-be rakott, nem rossz ez.
A játékmenet viszont egyelőre még nagy káosz. Védekezni nagyon nehéz és a védők mögé beinduló játékosokat nem tudom levédekezni, mindkét vereség olyan gólokkal született, lazán ki lettem pingpongozva.
A védők meg hiába 70-80 pacesek, semmi esélyük a szélen futkározókkal szemben. -
Kristof_94
veterán
Nyitottam egy Inakit, 20k-ért érdemes eladni? Nem hiszem, hogy ez már feljebb menne!
-
szcsaba95
tag
Bateson eközben arról panaszkodik a Twitch liveban, hogy az EA az új szezon kezdetekor osztogathatná bőkezűbben a walkoutokat nyitásokkor. Gondolom az a több, mint 2 millió fifa point nem volt elég neki, amit a launch partyn hozzáadták a profiljához. Az ilyenektől kikészülök.
PSN ID: szcsabi95
-
p0ty
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy haveromnál nyitottunk Havertz Suarez Keylor Navas triót, miután kijön a teljes játék fentebb mehetnek ezeknek a játékosoknak az árai? Valamint Havertz nincs a piacon megeshet hogy a max price fentebb kerül neki 10k-ról? -
akooos
veterán
Kiraktam minden SBC-t, a puzzle master kivételével. Eddig nem találtam loyalty nélküli megoldást
Majd otthon még gondolkodom rajta.
Jött Zaha, Werner (mindkettő elment 30-ért), Rakitic, Brandt, Vidal.
A többi említsére nem méltó. Van még 200k-m, úgyhogy ide nekem az eventeket
-
Takika14
aktív tag
Miért lett az UT klubom Est. 2019-es amikor 2013-as volt?
Mindenkinek újraindult vagy én rontottam el valamit? -
Kristof_94
veterán
-
MdewC
Topikgazda
Mindenkinek grat a nyitásokhoz.
Nálunk is jól adott az sbc, jött Bale meg pár értéles lap.
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history
-
Stylerr
őstag
Kristóf után szabadon...
Nyitottam egy IF Manet, 600k Psen a max ára, egy sincs a piacon. Jól gondolom, hogy ne adjam most el?Activision ID: Imperialz95#2455044
-
Geradossz
aktív tag
Srácok segítsetek!
Van ez a küldetés a Season Object Early Accesbe. Win 2 matches in rivals usiang a starting squad containing at least 3 players bought on the transfer market.
Ez mit takar? Mi az a starting squad? Nyertem már egy csomót úgy hogy legalább 3 ember volt bent akit megvettem. Nem értem. -
Zimmi91
őstag
Ohh, hogy nem tudtam Havertzet venni, felvitték 100k-ra a max pricet
" Just remember Manchester is RED! "
-
Geradossz
aktív tag
Ha a kezdőcsapatom alatt azt érted, hogy azok az emberek akiket a legelső pakkbol nyitottam vagy akit alapbol adott, akkor már fingom nincs melyek azok. De ktélem hogy ez lenne, mert azt írja hogy a nem pedig azt hogy the. És ha valaki eldiscardolta 0 coinért az egészet annak offos a dolog? Sima csapatom van amiket nyitottam playerekből fifapontbol, meg van benne 3 vett ember.
-
blasi0
csendes tag
Csak én érzem kicsit szigorúbbnak a játékvezető urakat? Olyanokra kapok sárgát, hogy csak pislogok
-
s0p0q0r
aktív tag
Jött egy Werner. 42psen. Megy szerintetek feljebb?
-
K.J
senior tag
Hali,
Companion appba nem tudok belépni, mert kéri, h konzolon tegyem meg ezt.
Beléptem ott, viszont továbbra is ez a helyzet.
Meg kell várnom a teljes játékot?
(A 19-et más platformon játszottam. Ez lenne az oka?) -
Kristof_94
veterán
Borzalom, hogy megint egy dolgot csinál mindenki. Kiteszik a szélre, szétfutnak mindenkit és ennyi az egész.
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Én már 4x tettem fel ezt a kérdést ma, nem kaptam választ egyszer sem..
Ez a topic nem változott, 4 éve ugyan az megy. Van 4-5 ember akiknek a lapjait/élményeit/eredményeit bámulhatjuk és ajnározhatjuk...
Egyébként, nekem is ezt csinálja, Trial-ban tudok játszani viszont a FUT clubom visszaállt 2013-ról 2019-re amit nem értek, WebApp/MobilApp szintén halott. Nem üdvözölt régi játékosként mint az eddigi részekben, mintha új játékos lennék pedig 13 óta minden részben futoztam. Olyan szánalmas a játék mint ez a topic. -
-
dejvid8
őstag
Megcsináltam énis az egyik Advanced SBC-t, elég jól adták a packok, Főleg Lukaku és Coman jól jött. El is mentek 21.5 és 18K-ba.
Gyarapszik a coin, szerencsére.[ Szerkesztve ]
Visca!
-
Kristof_94
veterán
Xone kontrolleren melyik kombináció az, amikor lőni akarok a játékossal és előtte így lekészíti magának a labdát?
-
ForRedGlory
nagyúr
Hát nem tudom... a grafika nagyon gáz 1440p Ultrán nálam és egyszerűben darabos, hiába van ~144 fps, hosszú indításnál érzetre vagy 25-30 fps. Remélem gyorsan patchelik, mert ez így nálam a játszhatatlan kategória.
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
szabyka95
őstag
válasz
ForRedGlory #1144 üzenetére
Allitsd at dx11re
-
Takika14
aktív tag
Csak nem érzékenyen érint?!
Sehol nem találtam választ, hogy pl miért állt vissza a klub alapításom 13-ról 19-re..
Kereső nem dobott eredményt de majd elolvasom mind a 1144 hozzászólást mert senki nem hajlandó válaszolni amíg nem szól be az ember.
#1141: Szigma70
Nem, mindig PC-n játszottam ezért nem is értem.
-
szabyka95
őstag
válasz
ForRedGlory #1146 üzenetére
"Guys do this. Go to mydocuments/fifa 20 demo open fifasetup file and change DIRECTX_SELECT to 1. Save and don't go to launcher settings anymore because it can reverse it."
[link]Amugy az is lehet a baj h nincs vsync, 144hz es monitorod van, freesync/gsynccel?
Taktika
Ha kimaradt egy resz, akkor megvaltozik a klub alapítási dátum, en pl 13 al kezdtem, de kihagytam 4 fifat, ezert 2018 as lett az alapitasi ev[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [bigegeza:] Eladó egy új ps5 lemezes verzió. Csak személyes átvétel!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- Ez a mondat angolul?
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [norbeerto:] Eladó MSI RX 580 8G OC Armor kiadás újszerű
- Horgász topik
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- További aktív témák...
- Sony KD-55XF9005BAEP Garanciális(MM Garancia Plusz Gold 2024-ig), Hibátlan, Pixelhibamentes TV ELADÓ
- Dell Venue 11 Pro 7130, 2-in-1, 10.8" FHD IPS érintő, i5-4300Y, 4GB/256SSD, 1 kamerás, 6 hónap gar.
- VILLÁMAKCIÓ! Használt Surface Pro 5 (2017) - i7 4.0GHz 16GB 512GB Iris Graphics
- iPhone X Silver 64GB Kártyafüggetlen Garanciával Számlával
- iPhone SE 2020 Black 64GB Kártyafüggetlen Karcmentes Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest