Hirdetés
-
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
v-man
őstag
A FIFA olyan játék ugye hogy külön fiókkal kell még belépni az EAnél is hozzá, viszont a homeolas miatt a Te boxodon két MS fiók van beállítva, amiatt letölti ugyan a tartalmakat, de használható már csak a megfelelő EA fiókkal lesz.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Audio Analogue Puccini SE, SMSL M500v2, Chromecast Audio, Van Damme 268-504-000, Triangle Elara 07, Grado SR125e | Redmi Note 8 Pro
-
Meghivott
addikt
Nem tudok belépni a mobilapp-ba... Van valami karbantartás? Mondjuk tegnap lejárt az Origin éves előfizu is. Hol a legolcsóbb a játék digitális formában?
-
Jinxb1rd
addikt
[ Szerkesztve ]
We went through a waterslide of success. And all these punk kids were at the bottom, in the little kiddy pool, not knowing that ..Oh my god.. Freak of nature is coming down the water slide at 95 mph butt naked fully vasolined from head to tippy toe. Ready to knock every single little kid out...
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, ez a 81-es Militão miért kerül huszonezerbe? Van köze ennek a szavazáshoz, esetleg amiatt módosulhat még a lap, vagy "csak" OP(-nak gondolják)?
Elnézést kérek, nem nagyon vágom ezeket. -
Tigibeeb
tag
dtrms :
Nem Vinicius rendes, tetszik a pali, olyan Fifás rohadt gyors jol cselez , cserébe rosszul passzol és nem tud lőniszeby24:
Nincs mitevibly:
Még az is jobb lenne. előbb fog IF et kapni mint Joel aki 0,2 gól átlaggal van (IRL-be).Aguinaga:
Persze hogy nincs köze hozzá ,csak vicceltem...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
veterán
válasz
Kristof_94 #1814 üzenetére
Közben megnéztem és elvileg ma este jön! Remélem Maximin lesz a nyerő!
-
Mrdevil
őstag
Közben hullott még egy OTW Joel, meg végre egy Eriksen is. Joelből lassan elég lesz.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.
-
forras2
őstag
Srácok, ez az icon Klose hogyan szerezhető meg? BL csapatomba pont tökéletes csatár lenne
SBC-k közt nem találom... -
szcsaba95
tag
OTW lapot érdemes már most venni befektetési célból vagy inkább várjak, hogy az áruk lejjebb menjen?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: szcsabi95
-
dtrms
aktív tag
Közben Ndombele gólt szerzett. Lehet kap is egy IF lapot és akkor ingyen elég jó lap
Én ma délelőtt megcsináltam, szóval egy délelőttöt elég rászánni arra a pár objectives-re. Nem olyan "nehéz", mint amilyennek tűnik. Kb 4 SB meccs elég hozzá, csak nyerni kell.
Én úgy csináltam, hogy csak nagyon könnyű csapatok ellen játszottam, ha elfogyott frissítettem... -
nagydavid989
csendes tag
Sziasztok. PC-n jatszom a fifat es egyszeruen nem tudok egy rivals meccset se lejatszani mert akadozik, azt hittem a netemmel van a baj ezert mentem a squad battlesre de az is eleg laggos tudnatok segiteni hogy mit csinaljak?
-
blasi0
csendes tag
válasz
nagydavid989 #1829 üzenetére
ha dx-et még nem állítottál, akkor érdemes
idén nincs a launcherben lehetőség rá, úgyhogy dokumentumok/fifa20/fifasetup.ini fájl szerkesztés, azon belül DIRECTX_SELECT 0-ás értékét 1-re átírni, ment, és elvileg jobb lesz
-
dtrms
aktív tag
Nekem 12 DR meccsembe került. Az nem olyan vészes, tekintve, hogy amúgy is játszol a játékkal.
Más:
EA LOGIKA !!!!
90-es Lewa: 84-84-85 squad
79-es (!!!!!!!) Maximin: 84 és 85Egy newcastle játékosról beszélünk. 4 gólt lőttek ebben a szezonban eddig. Azért ez elég pofátlan követelmény szerintem. Míg egy Ndombele, aki 81-es és még top6-os csapatban is van pedig ingyen megszerezhető. Komoly
-
Szigma70
addikt
Srácok
Megy még az örök fitnesz?
Ps4
-
Sickboy25
addikt
Heti totwbol eddig nyitottam: Madisson,Kolarov, Orban!
nem nagy eresztes, de tobb mint a semmi...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Jinxb1rd
addikt
Én is megérzem hogy rosszabbak szal nem tudom mi ez a mítosz.
We went through a waterslide of success. And all these punk kids were at the bottom, in the little kiddy pool, not knowing that ..Oh my god.. Freak of nature is coming down the water slide at 95 mph butt naked fully vasolined from head to tippy toe. Ready to knock every single little kid out...
-
david368
tag
Miért szerinted az Mdewc hogy rohangál már most Iconokkal?! Minimum több százezret elcsesznek az Urak erre a játékra (már megjelenéskor), ami aztán 1 év múlva értéktelenné válik, s a körforgás tovább folytatódik.
Ui.: Mindenkinek maga dolga mire költi a pénzét, de ez véleményem szerint too much... -
forras2
őstag
Ez az online draft micsoda?
15k coinba kerül, de mit is kapok érte? -
akooos
veterán
válasz
forras2 #1842 üzenetére
Ugyan az mint az offline, csak valós játékosok ellen
A már megjelent kártyákból választhatsz egy 23 fős csapatot. Azt hiszem minden helyre 5 kártya közül lehet választani. Utána legalább 1, max 4 meccset jatszol velük és az eredményed alapján kapsz rewardot. Nagyon sok jó lapot lehet így kipróbálni, ikonokat, CR stb.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94 #1843 üzenetére
Szerintem ez egy iszonyatosan rossz vicc amúgy az EA-től. Nem igazán mérlegelte a helyzetet. Ebből is látszik, hogy mennyi köze van ennek a játéknak a valós focihoz
A fejlesztők valószínűleg azt se tudják, hogy melyik csapat az a Newcastle. Csak annyit látnak, hogy aaaaha: francia, BPL és 5*skill....akkor ez dráága.
Azt már nem látják, hogy ez egy 79-es lap és még nincs gólja, de hogy tovább menjek a csapatának se túl sok. Inkább kapják a gólokat mint adják....A Newcastle azért nem egy rossz csapat, csak most valami nincs rendbe náluk, de kétlem, hogy ez egész évben így fog menni. Szóval 1 IF benne van esetleg, de akkor is csak 81-82 körüli lap lesz. 2 IF után érhetne annyit amennyit most kérnek érte...VICC
-
MdewC
Topikgazda
válasz
david368 #1839 üzenetére
Annyit bőven nem (nem keveset, de ne túlozzunk), sőt idén jelentősen csökkenteni fogjuk a pointot, de az alap mondanivalóhoz +1.
Most az elején tettünk bele és többet nem. Ha ez így marad, akkor jóval teszünk bele ketten mint pl tavaly.
Senki nem szólhat bele / alkothat véleményt, hogy ki mennyi sört / biciklit / autót / márkás ruhát / nőt / cigit / adót vesz vagy fizet be. Ez magán ügy.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history
-
Mrdevil
őstag
Tavalyhoz képest nekem nagyon zavaró, hogy se SB-be, sem DR-Ben nem látni pontosan az aktuális ponthatárokat, csak azt éppen miben vagyok. Ezt nem értem miért kellett így csinálni.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.
-
nagydavid989
csendes tag
Sziasztok. Nyitottam par ertekesebb jatekost pl: Marcelot, Coutinhot, Benzemat, Wijnaldumot, Allit, Zahat, Roussillont. MIkor erdemes oket eladni? Fog feljebb menni az aruk meg? Erdemes meg varni az elso WL Leagueig vagy adjam el oket most?
-
Edgar2621
őstag
Szerintem senki nem is szól bele ebbe (tényleg semmi joga hozzá), csak elmondja a véleményét arról, szerinte sok vagy kevés a befektetett összeg. De szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy nem normális 100-200k-t egy játékba tenni, őrült összeg. És akkor számolgatunk mennyi jön be az EA-nek egy évben, közben csak a topik tagjai belerakták Haiti éves költségvetését a játékba
Mondjuk így tényleg nehéz változást várni, az EA-nek semmilyen érdeke nem fűződik ehhez, és így már talán az is érthető, hogy miért a Fifa kapcsán sikerült eddig elérnie az EA-nek hogy ugyanolyan formában benne maradhasson a loot box rendszer (lásd a Brit vizsgálatot követő, igencsak khm..furcsa nyilatkozatokat).XO: Gollami26
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest