- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
- Több mint 100 nyelven fordít valós időben a Cisco Webex
- Előretört a Skydio dróngyártó, miután Amerika kiszorította a DJI-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] A streaming miatt szárnyal a zeneipar, de népszerű a bakelit is
- Mozilla Firefox
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Microsoft Excel topic
- Linux kezdőknek
- JavaScript topic
- [Re:] Betiltotta a kriptopénzek bányászatát Belső-Mongólia
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aliexpress tapasztalatok
-
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
forras2
őstag
Miért szopat a játék?
3 napja nem tudok nyerni egyszerűen... Ha sikerül egyet behúznom, tuti hogy az utána következő meccsben minimum 4 góllal szopok ki
div6-ból div8-ba estem vissza, 2 vesztett meccs, és már div9-be leszek -
dracox
addikt
válasz
#16514048 #2568 üzenetére
Én pont ezért nem vettem még meg. Kivárom, hogy az első hetekben milyen véleménnyel lesz az itteni fórum a játékról....addig a webappot tologatom amíg el nem döntöm mi legyen a sorsa, de nagyon úgy látom, hogy temérdek időt, idegeskedést és némi pénzt spórol vele ha az ember, ha az idei részt kihagyja. (Egyedül a VOLTA mód mozgatja kicsit a fantáziám, mert az tényleges újítás a játékban.)
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok!
Hogy működik ez az EA Access PS4-en? 5dollár/ hónap tudok FIFA 20 UT-zni is? -
Sickboy25
addikt
plpotm mikorra várható?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akooos
veterán
válasz
redtamas #2608 üzenetére
Na akkor mégegyszer:
EA Access: Playstation és Xbox szolgáltatás / előfizetés, amely 10 óra trialt ad a frissen megjelenő EA játékokból (nem törvényszerű, hogy mindegyikből). Ezen kívül a Vaultban lévő játékokkal lehet játszani. PS 4 Vault és Xbox One Vault.
A FIFA 20-ból egy 10 órás trial elérhető még csak. Ahhoz, hogy tudjál rendesen játszani, 10 óránál tovább, meg kell venni a teljes játékot (ami pár százalékkal olcsóbb, ha van EA ACCESS előfizetésed.Origin Access (Premier): PC exkluzív szolgáltatás / előfizetés. Két típusa van. Basic és Premier.
Itt a Premier az, amelyik tartalmazza a TELJES FIFA 20-at és lehet vele rendesen játszani, ameddig van az embernek előfizetése. Ez 15 euró/ hónap, vagy 100 euró/év.TL;DR
Nem tudsz PS4 havi EA accessel játszani a fifa 20-al. -
MdewC
Topikgazda
-
toxicjew
senior tag
Habár nem játszom, követem a játékkal kapcsolatos eseményeket, tegnap az egyik cm bukott ki twitteren, hogy folyamat baszogatják a felhasználók, hogy szar a játék, nincs content, stb. [link] Egyszer remélem belebukik a faszkodásba az EA, ennél gusztustalanabb cég nincs még 1 a játékiparban
-
akooos
veterán
válasz
toxicjew #2613 üzenetére
Azért látszik, hogy mennyire toxic a játékos bázis is. Valószínűleg nem corey és zaro felelős azért, hogy ekkora foshalmaz a játék, főleg a karrier mód. Mégis rajtuk csattan olyan szövegekkel, hogy öld meg magad és társai.
Ebből arra lehet következtetni, hogy pont annyira fos a játék, mint amennyire fos az átlag player is. A többiek ugyanúgy meg fogják venni a 12k pontot, aki nem nyit CR-t, ugyanúgy idegbeteg lesz, aki ikont nyit ugyanúgy szenvedni fog. Ha valóságos a karrier mód az lesz a baj.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző -
Kristof_94
veterán
Mondjuk az EA hivatalos fórumán panaszkodni kb. annyira hatásos, mint fejlövésre a hideg vizes borogatás...
-
MdewC
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #2615 üzenetére
😂😂😂😂😂😂😂
Mondjuk a patchek is ilyenek.
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history
-
secular
tag
Ben Yedder egyébként mitől ~55e? Értékei alapján egy Thauvin kb egy szinten van vele csak az cserébe 3e.
-
Bohus84
tag
Courtois, Oblak, Ter Stagen? Bundes védelmet váltom la ligara, aki próbálgatta esetleg őket ajánjon valakit.
-
forras2
őstag
Milyen csapatot ajánlotok jelenleg?
BL csapatom van, de megszabadulok tőle, mert egyszerűen idegesít, hogy Werner amilyen jó volt, most már az csoda tőle, ha eltalálja a kaput, nagyjából minden 25. kaput eltaláló lövését tudja gólra váltani...
Havertz eddig kibírt 1 meccset... Most ugyan azzal a taktikával nagyjából a 65-70. percben le kell cserélnem, mert nem bír már futni... Müller csak és kizáróla "too late"-t tud rúgni, Havertzhez hasonlóan 70. perc környékén cserélnem kell... Boateng olyan szinten tetű lassú lett, hogy ha előrébb van tőle a támadó, már le is rakom a kontrollert, mert nincs értelme koptatni a gombokat... Gnabry-t már nem szeretem támadni használni, egyszerűen nem tud indítani, nem tud pontosan passzolni, viszont védőként qrva jó, épp azon agyaltam, hogy megcserélem Mbabu-val...
Milyen csapatot ajánlotok?
A 11 játékosra nagyjából 360-400k coin a keret.
A fifa19-et PL csapattal csináltam, nagyon jó volt. Most nem látok olyan sok angol csapatot. Viszont sok francia csapatot látok. Bennük van ráció? Serie A? Laliga? -
freddyadu
senior tag
Valószínűleg Dybala kap TOTW lapot.
Vettem pár Douglas Costát... -
LendvaiFeri1
addikt
Ha a Magyarságot abba a helyzetbe állítanák, hogy választania kellene ennek a békének az elfogadása, vagy aláírásának visszautasítása között, úgy tulajdonképpen azt a kérdést kellene feltennie magának: legyen-e öngyilkos azért, hogy ne haljon meg?
-
-
Kristof_94
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #2628 üzenetére
Hiányzott már egy tuningolt Gomez...
-
gabigyerek
senior tag
Kb július végén letettem a 19-et, és mondom megvárom miket látok itt róla. Két haver azt mondta, hogy jobb, mint a 19 (igaz annál rosszabb már nem lehetne).
Én 1 ft-ot nem szeretnék rá költeni, de haver mondta, hogy megosztja velem.
Tehát ha a pénz részét nem nézem, érdemes újra leülni pötyögni vele vagy inkább fizessek be egy győri yacht túrára?
PS4
-
Lori82
senior tag
Kérdés . A DR-ben biztos,hogy nem,de talán az SB-ben sem látom azt,hogy ha rank 1-ben vagyok éppen hol tart a rank 2 szint,elég lesz vagy sem az addig elért pontszám. Be lehet ezt valahogy állítani? Tavaly ha volt mondjuk 22 000 pontom,nem csak egy csík jelezte milyen messze van a rank 2 hanem láttam a pontszámot is. Most nem látom vagy béna vagyok.
-
ForRedGlory
nagyúr
Délutáni matiné
A minőséget nézzétek el, hirtelen erre futotta.
Na de hogy mi is történt?
1., Kiugrattam a játékosomat
2., Megfogta a kapus a labdát
3., Kiejtette a labdát a kapus
4., Az ellenfél védője a kapus lábára rúgta a labdát
5. A labda elkezdett gurulni öngólba
6., A védő ezt észlelve ki akarta bikázni taccsra
7., A kapus szemfülesen "csak azért is öngól lesz" mentalitással becsúszva szerelt és begurította a saját kapujába
8., a védő tökéletes mozdulattal rúgott akkora luftot, hogy azóta is keresik a lábát. Nem látta valaki?[ Szerkesztve ]
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
Mrdevil
őstag
válasz
ForRedGlory #2635 üzenetére
Fifa.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.
-
sz_abika
addikt
RWB Adama, nesze neked community
PSN: xszabikax
-
Lori82
senior tag
Köszönöm skacok,igazi nagy patkányság az EA részéről,de hát már megszokhattuk.
-
sz_abika
addikt
Ez a Shortfut nélkül lehetetlen élni / a mobilapp lassu es alkalmatlan a snipera. Derékszögben dragultak a juve jatekosok instant, megfoghatatlan mind
PSN: xszabikax
-
blasi0
csendes tag
a legszebb, hogy az ezüst playereket is viszik, mint a cukrot, közben meg gold kártyák kellenek az olaszba
-
szcsaba95
tag
Gyors veszek pár Milan játékost, hátha lesz gyengén kezdő sbc is.
PSN ID: szcsabi95
-
Sickboy25
addikt
1 db serie b jatekost tudtam venni... Nincs tobb???
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Szigma70
addikt
Megcsináltam klubból, ezt is, mint eddig mindent. Most is, mint eddig mindíg a szokásos. Semmi!
Jöhetnek az itteni szokásosak, Messi, egyik pakkból Vieira, másikból CR meg ilyenek.
@Sickboy25
Már ne is haragudj, komolyan, de had kérdezzem már meg, hogy Te szarás után néha mosol kezet?
Úgy nyitod 100K-s playereket, mint más az ajtót
[ Szerkesztve ]
Ps4
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- [Re:] Eladó ASUS GTX 670 MINI Dobozában tartozékaival
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] SAPPHIRE Radeon HD 7850 2GB GDDR5 256bit
- Xbox One
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- [Re:] 165 Hz-es kijelző és Snapdragon 888: ez a Nubia Red Magic 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: G&G Növényvédelmi és kereskedelmi Kft.
Város: Szeged
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest