Hirdetés
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Padavan firmware topik
- DIGI internet
- [Re:] Alaposan felgyorsulhat a Starlink műholdas internethálózat
- Bitcoin topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- eBay
-
IT café
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Hozzászólok Aktív témák
-
Digestive
addikt
válasz
Kristof_94 #2047 üzenetére
Nem vettem. OTW lapot pár rossz meccs után kell venni amikor bezuhan az ára. Aztán egy könnyű csapat ellen, a meccs előtti hype alatt eladni.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
Topikgazda
válasz
freddyadu #2049 üzenetére
Veront el kell adni.
Ha CDM kell ott van baby Gattuso engine és még coin is marad, ha CM akkor Essien de ő is atom full CDM is. Utóbbi erősen ajánlott. Sőt ha teheted azonnal meg kell venni mid Essient shadow.
Griz? Alig várjuk, hogy eladjuk. Nem elég gyors és kikészít a 3 wf, se passzolni, se lőni nem lehet vele rendesen, ha úgy jön ki. Pontosan ezért nekem Bale se tetszik, aki teheti, kerülje a 3 wf csatárokat. Talán még Depay volt nálam ok, de csak mert komfortosabban használom a jobb lábas játékosokat, de minimum 4 wf támadók ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / best daddy player in fifa history
-
arpo04
őstag
Grizit nem is ertettem nalatok (3wf), nekem egyik idenybe se jott be. Imadom a barcat, de o pont az az ember akit orultem volna nem vesznek meg...
Drogba kolcsonlapjat probaltam es o az akit elsok kozott veszek meg. Isten a pali. Nem mindenkinek van a bore alatt is coin, igy ez meg varat magara.Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Kristof_94
veterán
Idén állítólag Messi a nagy király!
-
secular
tag
Sziasztok, pár UT kérdés!
- A csapatot hol tudom átnevezni? Volt egy küldi, hogy nevezzem át, azóta nem tudom visszanevezni.
- Milyen kombinációval lehet ezt a gyors, pontos, akár félpályás passzokat csinálni? Az ellenfelem 4 passzból a kapum előtt van 3-4 jétákossal, nekem ez 20 passzból jön össze 2-3 játékossal (értem az útobbi taktika, csak fura h közben tökéletesen zár is vissza, ha esetleg eltudom venni tőle)
- 10-20k-ból fejleszteném a csapatom. Hol kéne erősíteni ennyiből szerintetek, és kivel?
-
#Wiall#
tag
Sziasztok szerintetek mennyire lehet használható idén Harry Kane ? Hunter chemivel egész gyors lehet
-
poolzee
tag
Sziasztok!
PL csapatom van. Véleményetek szerint "előrelépésnek" tekinthetőek az alábbi updatek, vagy van más ötlet az alábbi pozíciókban:
CB: Sanchez és Verthongen (Gomezt és Lindeloföt váltaná)
CDM: Fabinho vagy Rodri (van Wijnaldum és Sissoko is de kellene egy igazi CDM- vagy Sissoko lesz az...!?)keret: 150 K 2 CB-re és egy CDM-re
poolzee
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
tonnni7
csendes tag
Sziasztok.
Elnézést a tudatlan kérdését új vagyok még a fifa világában kb 15 éve nem játszottam. Ez amiről itt a fórumban beszéltek ez melyik része a játéknak hogy tudok ezzel játszani? Valahol esetleg találok leírást erről a részről?
-
Sasa22
tag
Remèlem a fittness bugot is kijavítottàk..
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, Jordi Alba ér 2 Marcelo-t Szerintetek?
-
StanDoFF
tag
EA Accessben mikor lesz elérhető ps4-en, nem tudja valaki? 🙂
-
blasi0
csendes tag
válasz
secular #2056 üzenetére
Kezdésként Koscielny helyett Diallo (900coin), Haller helyett mondjuk egy Icardi (10k), már csak a WF miatt is, plusz feltételezem ez a kezdő felállásod is, helyette 4-3-3-ból indulnék, így bal szélre van filléres megoldás: Onyekuru, Gradel, Bamba akár. Ez 10-12k körülbelül
-
PEZZY93
kezdő
Tegnap nagy nehezen sikerült megszerezni Ndombelét. Igaz, hogy ennek köszönhetően vissza estem div3-ba, de szerintem megérte.
Ami pozitív dolog, hogy 2-en is írták, hogy engednek 2 gólt.
Vicces volt, mikor 5 perc kellet, hogy beszerencsétlenkedjem.
Most jó lenne vissza mászni szerda estig div2-be legalább.
TAKE THE BALL, PASS THE BALL
-
v-man
őstag
Ki hogy áll a wl kvalival? Nekem sajnos csak a szükséges pont kb fele jött össze.
XO: aviktorke | Hifi: Audio Analogue Puccini SE, SMSL M500v2, Chromecast Audio, Van Damme 268-504-000, Triangle Elara 07, Grado SR125e | Redmi Note 8 Pro
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #2081 üzenetére
CR-t nyitottak
Úgyhogy lassan el is értéktelenedik a lapja, adja el mindenki minél hamarabb és minél olcsóbban[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Kristof_94
veterán
Srácok!
Segítenétek nekem befejezni ezt a csapatot? Silvát is beleszámolva kb. 200k lenne a keret.
Witsel és Delaney lenne nálam egyelőre az "álom" cdm páros, de sehogy nem jön ki a chem... Most Gbamin/Ndidi vannak. Köszi!
Link! -
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94 #2081 üzenetére
Nyitottam Veront, Griezmannt, 3 Rashfordot, meg kereskedek...
-
v-man
őstag
Na már csak a squad battles beadásos hiányzik Ndombeléhez, abból is csak 1 meccs.
Ezt a csapatot tervezem érkeztével, PL (bár inkább Spurs)-L1 hibrid:
IF Lecomte - Lala, IF Koscielny, Laporte, IF Cresswell - Winks, Sissoko, Ndombele, Lo Celso - Benedetto, Icardi.
Kérdés: Laporte megéri azt az 50e coint? Sokallom érte
XO: aviktorke | Hifi: Audio Analogue Puccini SE, SMSL M500v2, Chromecast Audio, Van Damme 268-504-000, Triangle Elara 07, Grado SR125e | Redmi Note 8 Pro
-
eM'82
őstag
Amúgy remélem lesznek olyan küldetések is, ahol nem egy PL játékos lesz a cél, és nem PL csapatra kényszerítik rá az embert (jó, tudom, nem kényszerítettek, az én döntésemen is múlt, de akkor is).
Az 5 fő ligából lehetne egy-egy OTW, vagy valami HERO lap. -
dtrms
aktív tag
[link] Ebben mit láttok gyenge pontnak? Hol lenne érdemes változtatni? És kit?
Van kb 100-120 ezrem, de ha bejön az MM, akkor számítok legalább egy 200-as keretre. Szóval számoljunk 200-zal.
Tagliafico még friss, szóval ha bejön lehet fejlesztem IF-re.
Beek helyett akár lehetne más, csak nem tudom kivel lehetne összehozni a chemit.Ingame (41212)
Ndombele cdm
Wijnaldum és Beek CM
Depay CAM
Promes és Thauvin ST[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Új csapat setup. Úgy érzem, kinőttem a China Ligát, nem volt hova fejlődni ott. Még egy Alex Sandro fog érkezni a bal szélső védőnek.
Más: A CB-knek hasznosabb shadowot adni, mint anchort? Szögleteknél nem hiányzik az a plusz, amit adna az anchor? Csak mert de Light-nál látom, hogy nagyba ezt javasolják (mármint a shadowot)
[ Szerkesztve ]
We went through a waterslide of success. And all these punk kids were at the bottom, in the little kiddy pool, not knowing that ..Oh my god.. Freak of nature is coming down the water slide at 95 mph butt naked fully vasolined from head to tippy toe. Ready to knock every single little kid out...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Szigma70 #2094 üzenetére
We went through a waterslide of success. And all these punk kids were at the bottom, in the little kiddy pool, not knowing that ..Oh my god.. Freak of nature is coming down the water slide at 95 mph butt naked fully vasolined from head to tippy toe. Ready to knock every single little kid out...
-
dtrms
aktív tag
Van olyan aki használ De Jongot? Leginkább a 86-os lapról érdekelne vélemény. Lehet megveszem az OTW lapját.
És ha már itt tartunk van köztünk Barcás? Hogy teljesít De Jong és játszik e sokat? Van reális esélye még if-et kapni?(Hollandia és MU "párti" vagyok, úgyhogy idén holland csapatot próbálok építeni, mert a United-re sajnos nem érdemes építeni )
[ Szerkesztve ]
-
petya1985
tag
Feltettem a a játékot,és mindenféle settingsben mikor indulna a játék kidob,vmi directx hibára és nvidia hibára hivatkozva. a demo ment!
win10 64 ,8 gb ddr4,1050 ti,amd Ryzen 5 1600,nem hiszem nem birná! vkienk vmi tippje? minden driver a legfrissebb!ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
LendvaiFeri1
addikt
A pésznek sok értelme van ismét. szokratisz 5 méteres hátrányból megfutha moratát...
Ha a Magyarságot abba a helyzetbe állítanák, hogy választania kellene ennek a békének az elfogadása, vagy aláírásának visszautasítása között, úgy tulajdonképpen azt a kérdést kellene feltennie magának: legyen-e öngyilkos azért, hogy ne haljon meg?
Hozzászólok Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Battlefield V
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] Az átlagnál hamarabb elhalálozhatnak az SSD-k az M1-es Macekben
- Telekom mobil szolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] ASUS GeForce GTX 1060 OC 6GB
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor
- ASUS P5Q SE PLUS Alaplap, Pentium Dual Core E2160, + HŰTŐ + HÁTLAP
- Philips BDL5530QL (55", FULL HD, IPS, 60Hz) /ÚJ, Bontatlan/ AKCIÓ! 149.900.-
- Philips 558M1RY (55", VA, 4K UHD, 120Hz, 4 ms, AMD FreeSync Premium Pro, Gamer) AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest