Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    Sziasztok!

    Előre is bocsi a lámáskodásért nem volt még konzolom és fifa 17 dolgait sem ismerem. Játszani azért valamennyire tudok.
    576-tól szerettem volna venni 1 xbox360-at de nem kaptam meg... A fifa 17-et persze megvettem előre... lemezen (deluxe edition esetén le tudom ellenőrizni, hogy a "kód" fel volt már használva? Volt benne még egy 2 napos live trial kód is. Azt le lehet ellenőrizni? Nem akarom még őket el használni amíg nem tudom az alap dolgokat. Ha egyáltalán nem volt még felhasználva? ) és spanomtól most kértem kölcsön a gépét.

    Lényeg: Eddig játszottam egy pár meccset és eleinte probáltam online-ra vagy ultimate teamre menni de nem engedett. Most próbáltam és engedi elvileg. Nem kell ezekhez live előfizetés? Miért engedheti?
    Amit látok, hogy level 5 vagyok és az a "piros kör" pontjaim?! 6262. Mellette a kosárban az online-ba való belépéskor látható volt 1 kis piros pont, de most már nem. Hogy lehet azt amúgy megnézni?

    Szeretnék online játszani majd. Ki tudnátok kicsit okosítani (hogy kezdjem, season vagy fut pl.), hogy mi hogy megy vagy mit olvassak amitől okosabb leszek? Online-play season résznél 9 pontnál van egy zöld csík promotion felirattal. Pl ez mit jelenthet?

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák