Új hozzászólás Aktív témák

  • MrTuttle

    csendes tag

    Sziasztok!

    A következő két problémára keresek megoldást, illetve OneDrive-hoz vannak kérdéseim, ehhez szeretném kérni segítségeteket:

    1. Tönkrement vinyómat helyrehozták, ennek 150-300GB adatát kellene valahova feltöltetnem majd letöltenem. Nem baj ha fizetős, fontosabb a megbízhatóság és szeretném, ha csak az férne hozzá akit én szeretnék.

    2. Jövőre nézve szeretném a fontosabb adataimat folyamatosan/rendszeresen egy felhőbe szinkronizálni és archiválni. Képek miatt ez azért több 100 GB is lehet. Itt is fontosabb a megbízhatóság és a korlátozható hozzáférés, havi néhány dollárt szívesen fizetek érte.

    Ideális az lenne, ha egy megoldás alkalmas lenne mind a két fenti problémára.

    3. Office-ra szükségem lesz, így valószínűleg megveszem a Office 365 csomagot. Viszont nem világos, hogy az 1 useres megoldás miként működik Windows 10 PC-n, ahol több user is van a családban.
    3.1. Az Office-t a PC-re regisztárlom és minden Microsoft user aki oda logol használhatja, vagy az Office Microsoft fiókhoz kell kötni és csak az fér hozzá, akinek egyezik a fiókja?
    3.2. Miként működik a OneDrive-val? Oda is mindenki feltölthet, vagy csak az a user, akinek a fiókja egyezik?
    3.3. Ha több useres verziót veszek, akkor a tárhely is többszöröződik?
    3.4. Ez a OneDrive alkalmas lehet arra, hogyha megadom a fiók adatokat az adatmentőnek, akkor ő oda fel tudja tolni a mentett adatokat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák