Hirdetés
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Törökország betiltotta a kriptopénzekkel való fizetést
- TP-LINK routerek
- Ubiquiti EdgeRouter family
- [Re:] Tömeges SSD-hiányt okozhat egy kriptovaluta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Synology DiskStation DS720+ NAS: a kétlemezesek Cadillacje
Hozzászólok Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Ez a Google drive is egy nagy szar. A videókat csak a mobilis appban vagy a Google fotók webes felületén jeleníti meg. Ha drive-on belül megyek bele a google fotókba akkor nem. Ez azért gond, mert a windows intézőbe csak ezt a mappát tudom felvenni.
Dropbox-ba csak az 1 terrás előfizetés lehetséges? Nem lehet 100 gb-ra pl fizetni? -
MrRL19
senior tag
válasz
galaxys80 #3302 üzenetére
Hát én már nem tudom hová tudom feltölteni a képeket/videókat ahol nem lesz törölve
+ telon is auto feltöltés van
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
-
-
llaszlo
veterán
Androidon a quickpic-hez van 1TB online tárhely. Autón feltölt. A meghívásokhoz +1TB-ot még hozzáad ha jól tudom, de nekem az alap is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Az 50 gb-ra elég pofátlan ár. De igazából ott az a gond, hogy az windows intézőbe lévő mappát és a camera rollt külön kezeli.
A Google fotók cseszik a drive-ba is megjeleníteni a videókat. A Mega meg össze-vissza keveri a dátumokat a mobilis appban.
Komolyan az ideg szétvet már, hogy nincs egy normális felhő amire lecserélhetném a dropboxot.
Mindegy még maradt két hónapom rá. -
galaxys80
veterán
De nem arról volt szó, hogy a meglévő előfizetéseket is megfogják vágni? Vagy csak az ingyenes tárhelynél lesz ez?
A másik lényeges kérdésem. Nekem most úgy van a dropboxnál, hogy a windows intézőben van egy dropbox mappa. Abba bármit másolok ugye azonnal megjelenik mindenhol. A telefonról feltöltött képek is ide kerülnek. Ez megoldható a OneDrive-ba is? -
cocka
addikt
válasz
galaxys80 #3302 üzenetére
Hát a google drive-nál nemcsak a fotókkal van baj, hanem nagyon régóta a videokkal is.
Pl. itt van ez:
A megosztott linkről letölthetetlen, mert Not Foundot ír ki, ugyanakkor a cucc látszik a mappában és ELVILEG a link birtokában bárki letöltheti. Gyakorlatilag viszont senki nem töltheti le, kivéve a feltöltőt.
Vagy ha esetleg elindul a lejátszás, akkor valami streamlopóval.
Szal. ezért nem töltök már fel oda semmit se.
-
galaxys80
veterán
OneDrive-nál kellene egy kis segítség. A telefonról automatikusan feltöltött képek ugye a kameratekercsbe kerülnek.
Ezt viszont a windows intézőbe bekerülő mappába nem látom. Mi lehet a megoldás? -
haligali72
aktív tag
válasz
galaxys80 #3321 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mivel a dropboxom lejárt, áttértem Megára. Szinhronizációs mappának a dropbox mappáját adtam meg és egészen addig tette is a dolgát amig a gépet tegnapig ki nem kapcsoltam. A 40G -ból feltöltött 12,2G-t és most naprakész. Bármit is másolok be a merevlezen nem szinhronizál semmit és nincsennek azok a kék piros kis jelek sem a mappák melett. Az esetleg gond lehet hogy a mobilomra is feltelepítettem?
Köszönöm -
galaxys80
veterán
válasz
haligali72 #3322 üzenetére
Én hamar kukáztam a megát. Videókat nem játszotta le a mobil appban és a dátumokat is össze-vissza keverte.
Úgy néz ki, hogy marad nálam a OneDrive. Este költözök én is a Dropboxból. -
szilzsolt
csendes tag
Sziasztok,
lehet nem a legjobb fórumban teszem fel a kérdésemet, amiért elnézéseteket kérem
Tehát a kérdésem ez lenne:
Platformszolgáltatások jellemzői?
- egy egy szoftvert ajánlanak a felhasználóknak
- egy hardwerhez adnak közvetlen hozzáférést
- egy komplex programozási környezetet nyújtanak
- rendszergazdáknak készültek
- szoftverfejlesztők a célközönségük
- végfelhasználókat céloznakEz egy teszt kérdés, és nagyon fontos, h csak egyszer adhatom meg rá a választ!
Köszönöm a segítségeteket! -
galaxys80
veterán
válasz
haligali72 #3325 üzenetére
Nekem sem fog januártól,(jelenleg van még 30 gb) de én inkább bevállalom már a kemény havi 580 ft-ot.
Végigpróbáltam szinte az összes felhőszolgáltatást és mindegyikkel volt valami gigszer.
Én úgy látom, hogy egyedül a Onedrive éri el a Dropbox szintjét. -
m2m
csendes tag
válasz
haligali72 #3322 üzenetére
MEGAN NAPI 10 GIGA limit van az ingyenesben!!!
-
Cloud 4 You c4u.hu árak 100GB, 200GB, 500GB és 2 TB tárhelyet kínál, sajnos ingyenesen területet nem biztosít.
300 forintos dollárral számolva:
100 GB - 2.900 forint / év, google 100 GB 9.108 forint / év (adóval 2.53 dollár / hónap)
2 TB - 29.900 forint / év, google 1 TB: 45.684 forint / év (adóval 12.69 dollár / hónap) -
galaxys80
veterán
Box-ot ismeri valaki? Most nézem, hogy ott is 50 Gb helyem van.
-
Mela Kehes
addikt
Bajban vagyok kicsit a OneDrive miatt. Költöznöm kellene, de nem tudom hová. Létezik olyan felhő ami az egy napon készült képeket külön mappába teszi?
Nem akarom, hogy egy majom elverjen kő-papír-ollóban. Hatszor követ mutatott és mire kiismertem a taktikáját... olló volt.
-
aytukabozs
addikt
kezicsókolom
az lenne a kérdésem hogy a mega alkalmazással automatikusan mentett fotókat a webes felületen hol lehet elérni?
lehet én vagyok a láma, de nem lelem.vagy az ilyen app only dolog?
ÚJ SJ4000 eladó https://is.gd/hQHqzA INGYEN TPU tokok https://is.gd/TXNCuS ## Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
F34R
veterán
A read only fajlokat onedrive-ra vagy barmi mas cloud-ra fel tudom szinkronizalni? napi mentesnek kellene.
Elado Kizer Sovereign Folder. PM ha erdekel.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #3335 üzenetére
Esetleg copy?
Nem akarom, hogy egy majom elverjen kő-papír-ollóban. Hatszor követ mutatott és mire kiismertem a taktikáját... olló volt.
-
haligali72
aktív tag
válasz
aytukabozs #3336 üzenetére
mega belogolsz, csak ne mobilról próbáld elérni
-
aytukabozs
addikt
válasz
haligali72 #3339 üzenetére
Akkor nem voltam érthető, a webes elérést természetese ismerem, így néz ki a tárhelyem;
A mobilalkalmazás meg így néz ki:
eddig rendben is lenne mert ugyanaz a tartalom, csakhogy az app-ban van egy oldalmenü is:
és itt a cloud drive mellett van egy fotók, videók fül is, amibe időnként az app feltölt képeket:
na ezt keresném az asztali verzióban.
[ Szerkesztve ]
ÚJ SJ4000 eladó https://is.gd/hQHqzA INGYEN TPU tokok https://is.gd/TXNCuS ## Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs #3340 üzenetére
Szarul van fordítva. De ha végig gondolod, akkor a camera uploads mi más lehetne?
-
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs #3342 üzenetére
Mondjuk értelmesebb lett volna, kamera feltöltés-nek vagy valami hasonlónak fordítani.
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Nézegetem én is ezeket a tárhelyeket. Ha mondjuk arra kellene, hogy a külső hdd mellett a családi fotókat (kb 50GB) feltöltsem valahová és azokat ott nemigen bizergálnám, akkor a Google Drive megfelelő lenne ilyen célra? Tehát nem rontja le a minőségüket stb? Elsősorban telefonnal fényképezgetek már, az meg tolja szépen őket a Dropboxba, aztán majd onnan átmozgatom én őket a Google Drive-ba, ha betelik ott a tárhelyem.
-
kircipeti
senior tag
válasz
devil-k #3345 üzenetére
Próbálgatom a Google Drive-ot, de én akárhogyan töltök rá képet (a webes felületen keresztül vagy csak simán a lokálban lévő Google Drive mappámba bemásolva) mindig ugyanazt az eredményt kapom, tehát nem változtat rajta semmit. Ez a minőségromlás nem csak akkor van, ha behúzom ezeket a képeket Google Photos alkalmazásba?
Egyébként kétségtelenül a Dropbox a legjobb megoldás, csak még egyelőre sajnálom azt az évi 99 eurót erre (pedig ha belegondolok, hogy mennyi hülyeségre elköltök egy évben ennél több pénzt, akkor nem kellene erre sajnálnom).
-
Edi77
őstag
Sziasztok!!
Dropboxban lehet email címet változtatni? (nem találtam, sorry, ha én bénáztam el
)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
galaxys80
veterán
válasz
devil-k #3345 üzenetére
Google fotók egyáltalán nem rontja le a képeket, ha azt a beállítást használod. Ilyenkor ugye nincs korlátlan tárhely, hanem a drive tárhelyét használja.
Fizettem volna én is a Dropbox bővítésre, hogy ne kelljen költözni, de 1 TB-ra semmi szükségem. Ha lett volna egy 50 vagy 100 gb csomag normális áron, akkor maradtam volna.
Így a számomra egyetlen alternatívát jelentő onedrive-ra költöztem. Egyelőre elvagyok bőven a 30 gb-al. Ha pedig visszanyirbálják a tárhelyet majd, akkor előfizetek egy 50 gb-os csomagra.
Hozzászólok Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5 / 4 GB / 250 GB / 15,6" HD / Windows10 / Új Akku / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - Intel i5 / 4GB / 500 GB / 14,1" / Win10 / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - Intel i3 / 4GB / 160 - 250GB / 14,1" / Win10 / Garancia!
- Antek ISK300-65 Ház+Intel D525MW lapok, 2db!
- ÚJ VideoKártya RTX 3070 RTX 3080 RTX 3090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Superfund Research Kft.
Város: Szeged