Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Bár csak részében tartozik ide, de a Google Photos hogyan működik korlátlan tárhellyel? Mert az most pl jól jönne, ha nem lenne nyilvános abból az összes fotóm.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
nfsu17
veterán
Nem hinném, hogy nyilvános lenne, amit oda felteszel, legalábbis ez lenne az optimális. Megosztani továbbra is lehet persze.
16 mpx-re kicsinyíti az ennél nagyobb képeket.
De a fájlméretet is visszább veszi, tök mindegy mekkorát adsz be neki.
Ettől eltekintve nincs vele gond, több mint a semmi, ha esetleg valami elveszne.
Egy albumban kétezernél több kép nem lehet, így ennél több képet ne adjál be neki. Persze több album lehet, de albumba se kell tenni. -
Jarod1
addikt
Degoo t találtam most 100 giga.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz okiteki #4350 üzenetére
Köszi a választ.
Office 365-ből ha több tárhely kell mint 1TB akkor nem éri meg jobban egy Home Premium előfizetés amihez elvileg 5TB tárhely jár mint több Personel előfizetés?
Titkosításra milyen programot ajánlasz?
Mert ismerősöm 7zip-et használ, ez mennyire számít jónak? -
dragon1993
őstag
válasz Daywalkerke #4357 üzenetére
Az mennyibe kerül ?
7z a nagy fájlokra ha sok kicsit akarsz akkor meg boxcryptor-t használok -
Daywalkerke
aktív tag
válasz dragon1993 #4358 üzenetére
Te mennyit fizetsz most csomagjaidért?
Jelenleg 18700Ft itt az 5TB-os Home verzió (arukereso szerint ez most a legolcsóbb):Microsoft - Office 365 Home 1 éves előfizetés ESD - 6GQ-00092
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Daywalkerke #4359 üzenetére
-
Daywalkerke
aktív tag
A tegnapi posztom óta ahogy látom a magyar kereskedők oldalain (a4team,compker, stb.) majd +10.000Ft-al megemelkedtek az Office 365 Home árak, talán ez már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatti áremelés?
Közben nézem a német amazon-t ahol tegnap az Office 365 Home még csak 55€ volt, de akkor most már úgy néz ki, hogy biztos, hogy a Microsoft máris árat emelt világszerte, ami szerintem már az Amazon korlátlan csomag megszűnése miatt van
Itt meg tudod nézni a német amazon-os Office 365 Home jelenlegi árát:Microsoft Office 365 Home - 5PCs/MACs - 1 Jahresabonnement - multilingual Product Key
Emag-ról sok jót nem hallottam( tékozló homár blog-on elég sok negatív poszt van róla), ezért én onnan soha nem veszek semmit, de szerintem pár napon belül ott is emelés lesz.
Brit amazon-on is kapható az Office 365 Home jelenleg (még) 55GBP áron, ami szerintem szintén emelkedni fog: Microsoft Office 365 Home - 5 Users - 1 Year Subscription PC/Mac Download
A német+brit amazon-os vételhez német vagy brit számlázási cím kell ezen licencek megvásárlásához, szó szerint ezt írja a brit amazon: "Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom.", így ha van ismerősöd akinek van ilyen akkor ezen oldalakról érdemes rendelni és elküldetni a kódot e-mail-ben az ismerőssel, mert mindegyik licenc "multilingual", azaz több nyelvű, nem csak angol vagy német, így magyarul is használható.[ Szerkesztve ]
-
okiteki
tag
válasz Daywalkerke #4361 üzenetére
Kissé paranoiás vagy rendeld meg emagtol én is rendeltem jó pár dolgot például office 365 csomagot és megjött
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz okiteki #4362 üzenetére
Kösz az infót, de nekem nincsen szükségem rá, csak ismerősöm kérésére (neki volt Amazon korlátlan tárhelye ami megszűnt) érdeklődtem itt a fórumon ahogy az első hsz-emben is írtam, de neki meg van brit ismerőse és ha kipróbálás után megtetszik neki a Onedrive akkor majd onnan (brit amazon) veteti meg az ismerősével.
[ Szerkesztve ]
-
okiteki
tag
válasz Daywalkerke #4363 üzenetére
Hu de bonyesz
-
Melack
veterán
OneDrive-ból applikációval 8-12 MB körüli sebességgel töltöttem le 20.2 Gb-ot. A sebesség jó, nem is kicsit.
Google Képek-et használ valaki?Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz Daywalkerke #4370 üzenetére
Kb ugyanennyi. Takarítás után pontos adatot is tudok mondani. Legutoljára 8Mb-ra emlékszem, de az nem most volt. Este 3-4 Mb-tal töltött fel, reggel, amikor senki sem volt, akkor jött össze a 11Mb.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv Mindenkinek!
Keresek éves ciklusban gondolkozva legjobb ár-értékkel rendelkező felhő alapú tárhelyet.
A lényeg, a videókat oda töltöm fel, és a tanulók ott tudják megtekinteni / Autósiskola, kamerás oktatás /
Kérdés mi erre a célra a megfelelő?
Vagy simán toljam fel Youtube-ra, privát megtekintésre, és kész.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretném a kedvenc zenéimet felhőben tárolni, amit megosztva elküldhetek bárkinek, hogy meghallgathassa azokat. Olyan megoldás létezik, akik a linket megkapva, egy "pofás" kinézetű felületen tudják ezeket tallózni, lejátszani? (tehát nem googledrive és dropbox-ra gondolok) -
zolnagy
őstag
Csak nekem nem működik a dropbpox vagy másnál is tetűlassú.
Az eleje bejön, aztán bármelyik mappámra kattintok csak homokórázik és fent rózsaszín háttérrel egy ilyen semmitmondó szöveg: "There was a problem completing this request" Ezt csinálja már pár napja. -
MrTuttle
csendes tag
Sziasztok!
A következő két problémára keresek megoldást, illetve OneDrive-hoz vannak kérdéseim, ehhez szeretném kérni segítségeteket:
1. Tönkrement vinyómat helyrehozták, ennek 150-300GB adatát kellene valahova feltöltetnem majd letöltenem. Nem baj ha fizetős, fontosabb a megbízhatóság és szeretném, ha csak az férne hozzá akit én szeretnék.
2. Jövőre nézve szeretném a fontosabb adataimat folyamatosan/rendszeresen egy felhőbe szinkronizálni és archiválni. Képek miatt ez azért több 100 GB is lehet. Itt is fontosabb a megbízhatóság és a korlátozható hozzáférés, havi néhány dollárt szívesen fizetek érte.
Ideális az lenne, ha egy megoldás alkalmas lenne mind a két fenti problémára.
3. Office-ra szükségem lesz, így valószínűleg megveszem a Office 365 csomagot. Viszont nem világos, hogy az 1 useres megoldás miként működik Windows 10 PC-n, ahol több user is van a családban.
3.1. Az Office-t a PC-re regisztárlom és minden Microsoft user aki oda logol használhatja, vagy az Office Microsoft fiókhoz kell kötni és csak az fér hozzá, akinek egyezik a fiókja?
3.2. Miként működik a OneDrive-val? Oda is mindenki feltölthet, vagy csak az a user, akinek a fiókja egyezik?
3.3. Ha több useres verziót veszek, akkor a tárhely is többszöröződik?
3.4. Ez a OneDrive alkalmas lehet arra, hogyha megadom a fiók adatokat az adatmentőnek, akkor ő oda fel tudja tolni a mentett adatokat?[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Egy galéria anyagát kell/kéne feltennem felhőbe, ha nincsen más választás.
Eddig egy DS214se nast (2x3TB RAID1ben) használtak egy irodában, most sajnos szétköltöztetik őket, három irodába, kerületen belül különböző címekre.
Főleg képek, doksik, videók vannak tárolva, ezt kéne megoldani, hogy kb. hasonlóan érjék el, mint most a nasról.
Mit javasoltok erre, tudom az internet sebessége jelentősen befolyásolni fogja a dolgokat, de ez van.
Egyik helyen Upc lesz, másikon Telekom, harmadikon Digi, csak hogy változatos legyenKöszönöm
http://totesz.myminicity.com/
-
okiteki
tag
válasz dragon1993 #4379 üzenetére
És 3 helyszinen hogy fog menni 1 hozzáféréssel
-
okiteki
tag
Felvázolok pár variációt!
A./
NAS ÉS NINCS CLOUDA leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban.
MINDEN ADAT NÁLAD VAN.
Költség: 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.B./
NAS ÉS +1db NAS másik helyszínen.
A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban.
MINDEN ADAT NÁLAD VAN.
Költség: 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.
1db NAS PL SYNOLOGY DiskStation DS216se kb 50 ezer
2db 3TB HDD TOSHIBA Desktop 3TB kb 50 ezer a 2 hdd áraC./
NAS ÉS BACKUP CLOUDBA
A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban. + CLOUD BACKUPRA amit elbír a pénztárca.
Ez ugyanaz mind az előző csak megvan toldva synologi nashoz még kliens is van nem kell semmit faragni! https://www.backblaze.com/business-server.html ár az kb 1tb /10$/hónappal lehet számolni+ a 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.Költség: 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.
1GB 0,005 $/ hónappal lehet számolni amennyi mentve van a cloudba.D./
CLOUD AZ ALAP pl ez https://www.time4vps.eu/storage-servers/ backup pedig a meglévő NAS.
A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS.
Ehhez nem kell venni + új vpn képes routereket hanem használni a meglévő eszközöket.
De itt nincs is összekapcsolva a 3 hálózat.Költség:
16€/4TB csomag/hónappal lehet számolni.Várom a kritikákat.
-
jbl
aktív tag
Az Ön adatai évtizedekig biztonságban vannak
Az Ön adatait titkosítjuk az AES-256 alkalmazásával, többször megismételve és a Párizsban, Franciaországban található, 25 méter mélyen elhelyezett underground fallout menedékében tároljuk. Ismeretlen természeti, technológiai és katonai kockázatok nélkül ez a hely, ahol az értékes adatokat tárolhatjuk (a) .
Nagyon magas szoftvert és fizikai biztonságot kínálunk, valamint 8 megfelelőségi tanúsítványt (b) . A C14 megfelel az orvosi, a katonai és a bankszektor követelményeinek, és jogosult a katasztrófa-helyreállítási tervre.
Technikai támogatásunk napi 24 órában lehetséges, jegy és telefon nélkül.[ Szerkesztve ]
-
jbl
aktív tag
válasz dragon1993 #4383 üzenetére
Nem. Az egész marketinges dumán. Katonai, orvosi , 25 méter... Vagy ezek neked már fel sem tűnnek. Ja és ezt fillérekért.
[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Hogyan tudok adott mappát Dropboxhoz adni?
Például,hogy a C meghajtó egyéb mappáját is töltse fel a tárhelyemre.
-
drjuris
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
OneDrive-ről szeretnék váltani Google drive-ra. A felpakolt anyagot hogyan tudnám a legegyszerűbb módon átmásolni a google drive-ra? Van valami okos megoldás?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Üdv. batteryfree
-
vacs
veterán
-
Yeffy
veterán
Sziasztok!
Onedrive-ot hasznalok jelenleg, lassan tobb, mint 1,5 eve, aranylag elegedetten (egyetlen gondom az, h van, mikor az elkeszult fotoim syncjet nem automata modon csinalja, hanem nekem kell 'ra nezni'), viszont a jelenlegi, kb 30 GB tarhelyem eleg kicsi, igy boviteni szeretnek legalabb 100 GB-ra.
Olvasgatom a topikot, lehetseges alternativa utan kutatva, de ugy latom, hol a sebesseg, hol a megbizhatisag, hol a jovo kerdeses, ezek meg nekem mind fontosak lennenek. Egyetlen alternativa lenne, a mega, bar az csak 50 giga tan, plusz ki tudja, meddig hasznalhato.
Igy arra gondoltam, miutan valaki korabban linkelte, h Amazonon tudok venni 1 year/1 PC Office365 subscriptiont, ami egesz kedvezo, valami £36, olcsobb, mint ha individual modon vennem a OD-ombol (wtf), es ehhez fog jarni 1TB. Meg Office is, ami mondjuk mar nem igazan kell, ahogy fele ennyi tarhely is eleg lenne. Mindegy.
Ket kerdesem lenne: szerintetek ez jo dontes? Gondolom az MSt nem kell meg mindig felteni attol, h osszeomlik.
Illetve a masik az lenne, hogy ez Win10en is mukodik, meglevo fiokkal? Ebayen talaltam ilyen par fontos lifetime license-eket, amik uj fiokokat hoznak letre, meglevohoz nem hasznalhatod, de szerintem ott valami sumak van. Lopott, vagy hasonlo license-ek lehetnek, nem? Jo lenne, ha lenne jo arasitva lifetime license, de csak ezeket talaltam.
Mas alternativarol tud valaki?
Koszonom!
Udv
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nfsu17
veterán
Van, mikor 12-13k-ért akcióznak o365-öt per év, ami azért már jó ár. Ja egy tera.
Viszont nálam hatalmas hátrány, hogy mpg, mkv avi stb videókat egyszerűen nem játszik le a playere. De ezt írja is, hogy nem támogatott. Oké.
De google fotók meg lejátsza, meg még korlátlan is, szóval én most ott vagyok. De a raw fájlaimnak majd lehet kell onedrive is egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest