Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Busterftw #21 üzenetére
A slack-et is lehet integrálni egy rakás dologgal és van egy pár dolog ami szerintem kényelmesebben működik benne.
Mi a cégnél slacket használtunk mielőtt o365-re váltottunk volna levelezés+office csomag kapcsán és akkor már logikus lépés volt dobni a Slacket ha már úgyis ott van a Teams ami benne van a csomagban. Ha nem így lett volna, nem biztos, hogy váltunk. Legalábbis nem lett volna magától értetődő a dolog, hanem a hasznos feature-ök és ár függvényében történt volna a döntés.Pl. telefóniában még mindig nem álltunk át, hiába van az is integrálva Teamsbe. Mivel feláras funkció, a cég egyenlőre maradt a jelenlegi soft phone megoldásnál.
-
L3zl13
nagyúr
Az ha jól tudom, csak magán chatre jó, nem csoportmunkára. Szóval az nem konkurenciája a Slacknek.
Persze, ha valaki olyan is elkezd siránkozni akinek ilyen terméke van akkor majd azt is kiveszik.Elég nevetséges, hogy egy amcsi cégnek egy másik amcsi céggel van baja és az EU játsza a nagy igazságtevő szerepet. Még ha valami EU-s cég érdekeit védené ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest