Új hozzászólás Aktív témák

  • GC-EvElyN-

    senior tag

    válasz Detox! #5119 üzenetére

    Én már erősen nézelődök hűtésügyben, bár először leteszteltetem a boltban, hogy nem a kártya hibás-e. A probléma akkor jelentkezett először, amikor nagy melegségben egész Magyarország elfolyt, és nem akkor amikor új drivert raktam fel. Ezt a múltkor helytelenül állítottam. Ugyebár, ha a gyári hűtés lenne a gond, akkor alaphelyzetben sem lenne szabad 70 celsiusnak lennie. Ez szvsz kártyahiba. Ha a hűtés lenne a bibi, akkor alapban normális 50-max 60 lenne, és csak a terheléskor szaladna fel a hőmérséklet.
    Ugyanakkor, ha meleg a káértya alaphelyzetben, akkor elvileg több áramot zabál, ami az áramszámlán is megmutatkozik, bár ez kevésbé érdekel.

    Mi a véleményetek?

    Ha Arni a mestere a dolognak, lécci dobjál máér meg öreg harcos egy kis különvéleménnyel, esetleg egy hűtésjavaslattal, 5-6 k körül, ami tuti hűti a magot, és ha már ott járunk, a ramokat is.

    Köccentyű.
    Néztem tegnap a formaegyet, örülök, h a jégember nyert, megérdemelte, eddig nagyon peches volt. Alonso nem volt meggyőző ebbenm az évben, de az külön kérdés, hogy mi lett volna ha Hamilton kocsija nem xaraxik. Mindent összevetve jó verseny volt, a kér Fe1rrari nagyon ment. Na igen, nemhiába lopkodtak cuccokat tőlük. Profik...

    Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!

Új hozzászólás Aktív témák