Új hozzászólás Aktív témák

  • Cola111

    aktív tag

    Sziasztok!
    A herceg elrendelte hogy meg kell találni ennek a cipőnek a tulajdonosát. Egy gyönyörű lány vesztette el a legutóbbi bálon. Ha megtaláljuk a herceg feleségül veszi a lányt. A szerencsés lányból hercegnő lesz. Fel akarják próbálni hölgyeim?
    1, Csak az enyém lehet! Add ide! Nézzétek! Ez pontosan az én méretem.
    2, Te biztos, hogy bolod vagy! Ez nem lehet a te cipőd. A te lábad nagy, ez a cipő pedig kicsi, mint az én lábam. Ennek az én cipőmnek kell lennie. Biztos vagyok benne hogy a bálba vesztettem el.
    Bocsásson meg, kisasszony. Ez a cipő nem lehet az öné. Az ön lába túl nagy. A cipő bizonyára egy másik hölgyé aki ebben a házban lakik - vagy kérdezzem meg a szomszédokat?
    Ez csak hamupipőkéjé lehet.
    Hol van?
    Ó, nem tudom biztos a konyhában van.
    Lehet hogy a kertben van.
    Hívják ide rögtön. Fel kell próbálnia ezt a cipőt. Lehet hogy ő az a lány, akit a herceg keres. Talán ő az új hercegnő!
    Nem! Nem lehet ő a hergenő! Ez bizonyára tévedés!

    megpróbálkoznék vele.
    The prince ordered that have to find of this shoes owner. One beautiful girl lost the last ball. If we find it the prince will be married the girl. The lucky girl will be princess. Would you like to try on it ladies?
    Just be mine! Give me! Look! This is exactly my size.
    You must be stupied. It can't be your shoes.Your feet high, these shoes are small, like my feet. This should be my shoes. I must have lost it the ball.
    Excuse me, miss. This shoes are not for you. Your feet are too big. The shoes must have another lady who lives in this house - or ask your neighbors?
    This can only be Cinderella
    Where is she?
    She might be in the kitchen.
    Maybe she is the garden.
    ..... She have to try on this shoes. Maybe she's the girl who is looking for the prince. Perhaps she is the new Princess!
    No! Could not be Princess This is surely a mistake!

Új hozzászólás Aktív témák