Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #90901 üzenetére

    Ebéd helyett most gabonás turmixot nyomok, amit kábé másfél perc alatt megiszok. Így marad 40,5 perc quad tuningolásra a 42-perces ebédszünetből.

    Vettem egy 20-as pakk JESC licenszet tegnap este, aztán átraktam a két quadot rá. Full FC FW-update is volt, mindent be kellett állítani újra. Most BF 4.2.8 fut rajtuk.

    Tegnap este még odáig jutottam, hogy egy lebegést nyomtam a TinyHawkkal, de kábé 2 Hz-es (nem Hobizoli, hanem frekvencia) imbolygást produkált X és Y mentén. Átnéztem ebéd alatt Bardwell RPM-filteringes videóját, de az nem oldotta meg.

    Ezután elkezdtem a PID-tuningot átnézni. Még sosem babráltam eddig, az is egy igazi rabbithole...

    Addig olvasgattam, amíg elkezdtem a D-t piszkálni, aztán nem túl agresszív emeléssel (28-ről emeltem 40 köré) már szépen kisimította hullámzást. Próbáltam csak úgy LOS körbemenni vele a lakásban, aztán direkt nekimentem az ajtófélfának finoman, meg a falnak, valamint letottyantottam a szőnyegre, hogy rángatódzik-e utána. És nem. Mivel LOS mentem, ezért sikerült egy akksit úgy kimeríteni, hogy DJI módjára automatikusan leszállt a gép (nem volt ereje lebegni sem :Y ). 3 V-ra ment a cella, amit elvileg bírnak az 1-cellásak, de ez ugye már utána volt a nyugalmi feszültség, repülés során volt az 2,7 is talán. Na mindegy, lehet az már picit degradálódott akkor.

    Este megpróbálom újra. Lehet kinőnek az ördögszarvak, aztán az ágy felett bevállalok egy bukfencet vagy pörgést odalra. Majd jön videó, ha sikerült. Ha nem, akkor meg nyuszi voltam, mint McFly....

Új hozzászólás Aktív témák