Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #90887 üzenetére

    Közben van egy kis jó hírem is. A TinyHawk nem hibás!!!! Jeeee!!!

    Eszembe jutott, hogy volt valami ragasztó a motorok kis csatlakozóján, ami az alaplapba megy. Ezt én leszedtem, amikor szétkaptam a gépet, hogy a kamerát és Crossfire RX-et rárakjam. De egy pici ottmaradt a sarkán és nem engedte teljesen belenyomódni a helyébe. Mivel az egy szűk kis műanyag csatornában van, ezért összerakva nem látszott.

    Most lehúztam és visszanyomtam csipesszel óvatosan, hogy nehogy megroppantsak valamit erőből. És megy!!!! :C

    Most akkor jön 4 tartalék motor, ami mindig jó ha van itthon.

    A Freestyle változat elég jó, de nem megy rá 2,5"-nál nagyobb prop. Szerintem vegyél nagy levegőt és vagy BabyTooth vagy TP3 kell neked az FPV Cycle oldaláról. Jelenleg az 1S AIO board még teszt fázisban van, de talán Q2 lesz újabb batch ami már verification prototype lesz inkább. A motorjaik sakálak, a csávó ténylegesen fejleszti a motorokat, nem csak más színben kiadja egy másolatát valami másnak. A vázak optimalizáltak, szintén fejlesztve, nem másolva. Jó karbon, jó dizájn.

    Egy TP3 analóg rendszerrel bőven 120 gramm alatt lesz 2S vagy akár 3S akksival is.
    Egy BabyTooth pedig slendriánul (túl sok kábel és túl sok szigszallag) megáll 60 grammból. Mindezt 110 mm-es vázzal és 3"-os propokkal és 2 mm-es tengelyű motorokkal. Csak press-fit megy rá a prop csavar nélkül és nem jön le. Legjobb a világon.

    Most már van 15 dodós shipping is, ami örökké tart, de nem 45 dodós, mint korábban. És az is örökké jött...

    FPV Cycle iz da sit...

Új hozzászólás Aktív témák