Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Nova, találtam egy érdekes vázat. Catalyst Machineworks Shocker.

    Van 5" és 4". Rohadt könnyű cucc, kifejezetten long-range cruiser a profilja. Vagyis módjával akró, leginkább mozgó kameraállvány, de azért még FPV. Tehát pár loop és flip simán belefér, de Mr. Steele fanyalogna, ezért Blueboi most ne is nézzen ide:


    Lehet bele rakni DJI cuccot vagy analógot is. A megkötés, hogy 20x20-as a stack mérete, tehát nem tudsz túl nagy FC-t vagy ESC-t rakni bele.

    Ami tetszik, hogy kábé 45 gramm a váz 4" méretben, míg a motor mérete 2204, ami pontosan rímel az FPV Cycle 2204 motorra. Ami egy nagyon hatékony cinewhoopra szánt pancake motor.


    Ha elviszik a többi quadot is, akkor lehet kipróbálok építeni egy ilyet. Nem feltétlenül GPS-es extra messzire menősnek, hanem kábé 10-12 percig lötyögni az égben ide-oda és nézelődni a magasból. Max 500 méter távolságig, nem elküldeni 3-4 km-re.

    A legjobban a Runcam Phoenix 2 képe tetszene, DVR rivjúkat nézve valami elképesztően jó képe van.

    Mivel a váz alul egy "szánkó" kialakítású, ezért simán bele lehetne taknyolni egy Foxeer Legend 2 kamerát, az vékony és hosszú, lehet picit lefelé irányítani és szép felvételeket csinálni a hídról meg a tengerpartról.

    Jobban átgondolva Blueboi mégiscsak nézhet ide, mert cinewhoop helyett/mellett ez is egy jó platform lehet. Sok szim után persze.

Új hozzászólás Aktív témák